o udržení, 40. kolo
22.04.2012 12:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Těrek Groznyj - FK Krasnodar 0:1

V nudném zápase mezi Těrekem a Krasnodarem se radoval hostující tým. Krasnodar je tak již definitivně zachráněn, Groznému teče do bot. Na baráž má bod náskok...

Počátek utkání neměl žádný spád. Oba týmy se snažily držet balon na svých kopačkách, na těch bylo ale hodně nepřesnosti, proto musel být divák zklamán. Až v 23. minutě pálil domácí Lebeděnko, ale Revišvili jeho pokus z ostrého úhlu vyrazil mimo. Z následujícího rohu také nezapršelo. Naopak hosté o pět minut později slavili gól. Nikolaj Markov po pěkné přihrávce běžel sám na brankáře, dobíhali mu ještě spoluhráči, ale Nikolaj se rozhodl řešit situaci na vlastní pěst. A vyřešil ji dobře. Džanajev byl bez šance. Markov tak dal první branku v sezóně.

Jestliže byl do gólu fotbal nudný, tak po gólu se dala nuda vynásobit na pátou. Oba týmy hrály mezi šestnáctkami, gólmani se nudili. Poločasový hvizd je vysvobodil. Krasnodar vedl.

Trenér Čerčesov musel své svěřence pořádně seřvat. Ti do druhé půle vlétli s vervou Čečencům vlastní. Nicméně to nemělo na počet šancí valný vliv, spíše se faulovalo a ze standardek nic nebylo. Na druhé straně centroval Movsisjan a balon si vzal Lambarskij, nicméně jeho střela z dobré pozice neměla potřenou razanci. Slibný začátek půle!

V 65. minutě se hosté již chystali kopat penaltu. Samsonov upadl, rozhodčí udělil kartu právě Samsonovi za simulaci. Začalo se debatovat. A debatovalo se až do konce. Muslinovi svěřenci totiž pozorně bránili a domácí k ničemu nepustili. Těrek se snažil tlačit, ale nikam to nevedlo. Krasnodar si tak odvezl zasloužené tři body, za zkušený výkon v obraně a jednu povedenou akci.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele