základní část, 29. kolo
28.10.2011 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - FK Rostov 1:1

Kazaňský Rubin nedokázal zvítězit na svém hřišti nad Rostovem. V zápase, který byl přesunut kvůli Evropské lize na všední den, Rubin ztratil body a zároveň ukončil sérii bez inkasovaného gólu.

První poločas ukázal, že hrát proti Rostovu je dost těžkým úkolem pro hráče z Kazani. Rubin vládl po celou dobu s balónem u kopaček, ovšem moc nebezpečných šanci si nevytvořil. Do obránce střílel Roman Jeremenko, vlastní gól si málem vstřelil Bracamonte. Na svém místě byl připravený Kočenkov.

Odpověď Rostovu mohla klidně být gólovou. Smolnikovv však nedokázal trefit míč.

Ve druhé půlce se domácí začali pohybovat aktivněji. Na hřišti se namísto Kalačeva objevil estonský obránce Kruglov. Střídání se hostům nevyvedlo. Kazaňci zrychlili hru a nakonec skórovali. Noboa lehce odcentroval z levého křídla a Bocchetti poslal míč do brány.

Po vstřeleném gólu domácí evidentně polevili. Gaţcan vystřelil, Šaronov nešťastně vykopl míč přímo k Maximu Grigorjevovi a ten vyslal ránu na bránu. Svým gólem přerušil sérii Rubinu bez inkasovaného gólu.

Vzápětí po centru Kruglova hlavičkoval Bracamonte, trefil však jen Ryžikova. Domácí měli půl hodiny, aby znovu vstřelili gól. Jenže Rostované hráli obětavě a tak neměl Rubin moc šancí.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele