základní část, 23. kolo
10.09.2011 14:30 CET
4 : 2
(0:2)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Zenit Petrohrad 4:2

Stadion v Čerkizově hostil okouzlující zápas. Domácí Lokomotiv v něm po fantastickém obratu porazil vedoucí Zenit Petrohrad 4:2.

Zenitu se povedl vstup do utkání. V 8. minutě Srb Lazović z dálky parádně obstřelil gólmana Filcova a otevřel skóre. Lokomotiv v lize inkasoval poprvé po šesti zápasech. Domácí Moskvané odpověděli nepřesnou střelou útočníka Caiceda.

Druhou branku Zenitu mohl vsítit Danny, ale o míč uvnitř pokutového území přišel. Co se nepovedlo portugalskému tvůrci hry, povedlo se Bucharovovi, který na hrotu nahradil zraněného Keržakova. Urostlý útočník Bucharov 31. minutě levačkou přesně k tyči nedal Filcovovi žádnou šanci - 0:2.

Bůh ví, co řekl trenér Lokomotivu Couceiro hráčům o přestávce, každopádně po změně stran se domácí nastartovali k fenomenálnímu obratu. Hnacím motorem pro Loko bylo zaváhání brankáře Malafejeva ihned po přestávce. Reprezentační gólman Ruska neodhadl výběh a Victor Obinna přesným obloučkem mířil do odkryté branky - 1:2.

Lokomotiv byl na koni, ale Zenit jako zkušený tým dokázal tlak přečkat a mohl navýšit vedení. Bucharova ale skvěle vychytal Filcov. Nedáš - dostaneš. V 61. minutě vyšel ze skrumáže před brankou Zenitu vítězně Caicedo a z dvou metrů poslal míč za záda Malafejeva - 2:2.

Gólman Zenitu dnes neměl svůj den, po standardní situaci prohrál vzdušný souboj s Portugalcem Da Costou a lovil míč potřetí ze sítě - 3:2. Dvě minuty před koncem opět Da Costa pečetil vítězství Lokomotivu gólem na konečných 4:2. Portugalec se opět prosadil hlavou a opět neměl Malafejev čisté svědomí.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Ebola SVK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele