základní část, 15. kolo
22.06.2011 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Krasnodar - Těrek Groznyj 0:2

Těrek vybojoval druhou výhru v řadě, když venku porazil Krasnodar. Tím zároveň přetrhl třízápasovou vítěznou šňůru domácích. Vítězný gól z 35. metrů vstřelil Omeljančuk.

Hned ze začátku zápasu mohli domácí otevřít skóre, jenže po pasu Joasinha perfektně stojící Movsisjan vyslal slabou střelu. Vzápětí armenský útočník málem utekl sám na brankáře, pas se k němu však nakonec nedostal.

Domácí se nebáli útočit, chyběl jim však důraz. V druhé desetiminutovce se hra přesunula do středu hřiště. A právě během takové hry se hostům podařilo skórovat. Stalo se to v 18. minutě díky Sergeji Omeljančukovi, jehož dalekonosná střela z pětatřiceti metrů donutila kapitulovat Jevgenije Gorodova.

Inkasovaný gól srazil sebevědomí domácích. Nic se nedařilo ani Joasinhovi, ani Movsisjanovi. Ovšem jen těžko může jeden aktivní fotbalista něco udělat. Domácím se na závěr poločasu podařilo zavřít soupeře na jeho polovině, nepomohlo to.

Po přestávce mohli mít fanoušci pocit, že to není Krasnodar, kdo musí vyrovnat, ale jeho soupeři. Každopádně hosté od prvních minut druhé půle šli dopředu. První útok domácí provedli až v 50. minutě. Až v půlce druhého poločasu se svěřencům Muslina začalo něco dařit.

Největší možností, jak domácí mohli vyrovnat, byl rozehraný roh. V pokutovém území Těreku se vytvořil chaos, avšak o nějaké velké šanci na vyrovnání se moc mluvit nedá. Protiútoky grozenského týmu byly mnohem nebezpečnější. V jednom takovém se Kacajev dostal k bráně soupeře a vybojoval roh. Po jeho rozehrávce Šamiľ Asildarov nedal Gorodovovi šanci.

Ke konci zápasu mohli Krasnodarci aspoň snížit. To by však Jerochin musel trefit bránu. Chybělo mu několik centimetrů. Nakonec Krasnodar prohrál. Těrek tak přetrhl třízápasovou vítěznou šňůru domácích.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A to z Těreku šli zprávy o tom,že chtějí do LM!Jak?Nemají nijak dobré hráče,historii ani potřebné výsledky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele