o titul, 43. kolo
06.05.2012 16:30 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Anži Machačkala - Rubin Kazaň 3:1

Anži v sobotním utkání 43. kola ruské ligy přesvědčivě porazil Rubin 3:1 a zajistil si místo v evropských pohárech.

Utkání se ale nerodilo pro Machačkalu vůbec dobře. Už ve 40. sekundě Kasajev poslal do šestnáctky domácího mužstva centr, na který nedosáhl Samba a opodál číhající Davydov rozvlnil síť - 0:1. Ve 13. minutě Anži odpověděl, Boussoufa si zpracoval míč na hranici ofsajdu, počkal si a přesně zamířil za záda Arlauskise - 1:1.

Po vyrovnání se domácí hráči jakoby polili živou vodou a na hřišti byl jen jedno mužstvo. Skóre se však do poločasového hvizdu nezměnilo. V 59. minutě obrana Kazaně nápor Anži nevydržela. Po rohovém kopu špatně vyběhl Arlauskis a na zadní tyči míč dopravil za brankovou čáru Samba - 2:1.

V 89. minutě stanovil na konečných 3:1 Eto’o, když obehrál protivníka a z velkého úhlu míč napálil na vzdálenější tyč - 3:1. Anži Machačkala si tak zajistil vstupenku do Evropské ligy.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas začíná v 16:30 CET, odkud ste vzali 14:15?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele