základní část, 3. kolo
03.04.2011 14:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Anži Machačkala - Rubin Kazaň 1:0

Český útočník Jan Holenda rozhodl o překvapivé výhře Machačkaly nad Rubinem Kazaň. Zápas skončil 1:0.

Domácí na nic nečekali a již v sedmé minutě se dostali do vedení. Po nákopu z půlky hřiště dostal balon za obranu český útočník Holenda a z úhlu prostřelil Ryžikova - 1:0 a Machačkala explodovala. O pár minut později se probíjel na druhé straně Ansaldi, ale Revišvili jeho střelu lapil. V 18. minutě mohlo být vyrovnáno. Rjazancev se uvolnil ve vápně a přihrával pod sebe na Ďaďuna, který střílel z první, ale Revišvili ho skvěle vychytal. O deset minut později se ozvali i domácí, Jucilei našel Lachijalova, ten ze čtrnácti metrů mířil k tyči, ale Ryžikov byl na místě. Více toho první poločas již nenabídl. Oba týmy se tlačily dopředu, ale nedokázaly nic kloudného vymyslet, a tak se šlo do šaten za překvapivého stavu 1:0 pro Anži Machačkala.

Druhý poločas začal tak, jak první skončil. Nudou mezi šestnáctkami, to však nevadilo fanatickým příznivcům dagestánského týmu, kteří své hochy povzbuzovali po celý zápas. Ale i jim jistě zatrnulo v 65. minutě, kdy po holomajzně před vápnem vyhrál hlavičkový souboj Ďaďun a tvrdě vypálil, balon jen o málo minul Revišviliho svatyni. O čtyři minuty později trefil Lebeděnko z pětadvaceti metrů dokonce břevno. V 77. minutě se Karadeniz probil mezi obránci a vypálil, Revišvili byl naneštěstí pro Tatary na místě. A když pak neuspěl ani na druhé straně Holenda, tak zápas skončil výhrou Machačkaly 1:0.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kazan jsou prostě kokoty

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele