7. kolo
25.04.2010 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Anži Machačkala 0:0

Rubin se ve třetím zápase za sebou s kavkazským soupeřem musel spokojit pouze s remízou, když nedokázal proměnit spoustu gólových šancí. Zároveň nechal vyniknout svého bývalého brankáře. To brankař Rubinu neměl v druhé půli vůbec žádnou práci.

Hosté ze začátku zápasu museli přivyknout na terén, jenž nebyl dobrý ani pro jeden tým. Ve 12. minutě si Anži vytvořila příležitost, po pasu Strelcova střílel Holenda. Naneštěstí pro hosty nad. Machačkala se snažila útočit po pravé straně, kde hráli fakticky hned tři hráči - kromě Strelcova ještě Şükürov a Agalarov.

Domácí se snažili o útok přes křídla, kde působili na střídačku Galiullin a Kasajev. Ovšem obrana Anži s vysokým Pekovičem fungovala perfektně. Bucharov si prakticky nesáhl na míč. Ke konci poločasu si navíc útočník poranil ruku a musel střídat.

Zatím se o zápis do střelecké listiny pokusil Kasajev, nutno dodat, že neúspěšně. Pak po centru Noboy pustil z rukou míč Revišvili, nikdo z hráčů Rubinu však nebyl poblíž, aby toto zaváhání potrestal. Několikrát z dálky střílel Anasaldi. Ještě ke konci první pětačtyřicetiminutovky zaútočili dvakrát hosté, ale ani jeden pokus nebyl nikterak nebezpečným.

Do druhé půle vyběhl namísto Sibayi na hřiště kreativní Bystrov. Možná i proto začali hrát domácí s větší iniciativou. V 50. minutě Kasajev pořádně prověřil Revišviliho a gólman hostů v této zkoušce obstál. Z hranice pokutového území dobře střílel Noboa, ale i tento pokus byl promarněn.

Aby trochu ulevil levé straně, stáhl Gadžijev Kébého a pustil na hřiště Mamajeva. Zanedlouho postihlo Rubin další neštěstí. Petr Bystrov začal kulhat a následně opustil hrací plochu. Berdyjev vypustil dvaadvacetiletého debutanta Nasimova. V 77. minutě chyboval Revišvili a vynikající šanci promarnil Navas, jenž ze tří metrů střílel mimo bránu. V následujícím útoku netrefil svatyni hostů Kasajev.

Ve druhé půli Anži na útok neměla ani pomýšlení, ale do konce utkání bylo ještě daleko. Revišvili odvrátil šanci Portnjagina, Kasajev netrefil míč. Machačkala se bránila, jak jen mohla. Rozhodčí nastavil 6 minut. A opět střílel Noboa pouze do rukou Revišviliho. Konečný nápor Anži ustala a má tak na kontě 8 bodů.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele