20. kolo
12.09.2010 15:30 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Dinamo Moskva - Těrek Groznyj 3:1

Moskevské Dinamo porazilo Těrek 3:1 a před svého nedělního soupeře se dotáhlo na bod. Hosté se sice dostali do vedení, bělomodří však odpověděli třemi přesnými zásahy.

Těrek začal utkání bez ostychu, hrubkou chybu zadáka Dinama Epureaneho musel řešit brankář Gabulov a pak rohový kop Lachijalova skončil na břevnu. Dinamo se po úvodních nepovedených minutách probralo a vyrovnalo hru.

Ve 34. minutě padla první branka utkání, obrana Dinama nedokázala ubránit drzý průnik Asildarova, jeho střelu sice Gabulov vyrazil, ale jen před dobíhajícího Lachijalova, který dostal Těrek do vedení. Odpověď bělomodrých přišla záhy, akci Samedova z pravé strany zakončil hlavou zblízka kanonýr Kuranyi. Do konce poločasu se mohl Těrek dostat do vedení, akci Asildarova opět zastavil Gabulov a z dorážky tentokrát trestuhodně přestřelil branku Ferreira.

Do druhého poločasu vstoupil Těrek opět aktivně, o několik centimetrů minul branku útočník Bracamonte a v další šanci hostů se míč odrazil od tyčky na brankovou čáru, bělomodří měli v tomto momentu obrovské štěstí.

V 66. minutě se Dinamo dostalo k vedení jako slepý k houslím. Centr Samedova se stočil do branky a překvapil gólmana Těreku Hodzjura natolik, že lovil míč ze sítě. Hosté hru otevřeli a mohli inkasovat ještě několikrát, ve výsledku kapitulovali už pouze jednou. Semšov vnikl do šestnáctky Těreku, uvolnil se a zkušeně uzavřel účet zápasu na 3:1 pro Dinamo.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele