21. kolo
19.09.2010 14:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Anži Machačkala - Rubin Kazaň 0:1

Rubin prodloužil sérii v Premier Lize bez porážky na šest zápasů, když porazil v Machačkale Anži, která se nachází v nebezpečné zóně. O osudu dagestánského klubu může rozhodnout následující kolo. V Samaře nastoupí proti Křídlům Sovětů.

První nebezpečnou střelu vyslal už ve třetí minutě nejaktivnější domácí hráč David Corajev a donutil tak zahrát si oslavence Ryžikova, který se v neděli dožil 30 let. Ve 21. minutě už Ryžikov opravdu zachraňoval svůj tým, když na vzdálenější tyč střílel Kucharčuk.

Hra byla docela chaotická s vyrovnanými šancemi na obou stranách a neustalými ztrátami míče. Rubin držel balón o něco lépe, než soupeř, ale nebezpečné situace si nevytvářel. Dokonce nedokázal potrestat chybu v obraně domácího celku, kdy Chizanejšvili poslal nepřesně pas dozadu, čehož využil Martins. Překonat Abajeva se mu však nepodařilo.

Hra v druhém poločase se nesla ve stejném duchu, jako v prvním. O přestávce však hostující kouč Berdyjev udělal pár změn, když pustil na hřiště Karadenize s Medveděvem. Avšak jakoukoliv myšlenku hra postrádala a tempo hry udávali odchovanci osetinského fotbalu Kasajev s Corajevem. Kasajev stíhal prakticky všechno, dokonce i první pomoc zraněnému Kucharčukovi.

Ke konci zápasu Anži začala hrát na brejky, ale ani Corajev a ani Josan Ryžikova nepřekonali. Pak na zpevnění obrany poslal Gadžijev do hry Lotyše Klavu.

Remízu však domácí tým neudržel. V nastaveném čase Karadeniz pálil přesně z přímého kopu a nezklamal tak bookmakery, kteří nastavovali velice nízký kurz na výhru Rubinu. Oba hlavní trenéři se po zápase shodli, že by nerozhodný výsledek tomuto zápasu slušel víc.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele