15. kolo
25.07.2009 16:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zenit Petrohrad - Rubin Kazaň 0:0

V zajímavém utkání si domácí Zenit Petrohrad rozdělil bod s Rubinem Kazaň za remízu 0:0.

Zápas začal velmi čile, hned ve druhé minutě pálil nebezpečně Zyrjanov a odražený míč poslal ve vyložené příležitosti Pogrebňak nad branku. Kazaň nezůstala pozadu, střelu Kvirkveliji vyrazil Malafejev na tyč. Po bláznivém úvodu se hra uklidnila.

Těsně před koncem poločasu mohl jít Zenit do kabin s jednobrankovým vedením, záložník Širokov ale hlavou mířil mimo branku a následně si navíc přivodil zranění. Na hřiště se tak dostal Fajzulin.

Ve druhém poločase přišlo vzrušení po nepovedeném odkopu obránce Kazaně Navase ve vlastním pokutovém území, míč skončil na břevnu. Zenit Petrohrad postupně zvyšoval na obrátkách, útočil hlavně přes pravou stranu, což se vyplatilo, protože nejistý levý bek Kvirkvelija se nechal po dvou žlutých kartách vyloučit.

Zenit se hnal se vytouženým gólem, který by jej přiblížil předním příčkám v tabulce ruské ligy. Ofenzívu předloňského mistra ještě zesílil navrátilec Fatih Tekke. Turek se dokonce pokusil skórovat patou, ale neuspěl. Další stoprocentní příležitost spálil Pogrebňak.

Poslední slovo však měla Kazaň, ve třetí minutě nastaveného času mohl stadion Petrovskij zmrazit Sibaya, ale jeho pokus zastavilo břevno.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele