19. kolo
23.08.2009 14:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Zenit Petrohrad - Lokomotiv Moskva 1:1

Důležitý souboj mezi Zenitem Petrohrad a Lokomotivem Moskva nenašel vítěze. Pohledný ofenzivní fotbal s množstvím šancí na obou stranách tak skončil remízou 1:1 po gólech Wagnera a Fatiha Tekkeho. V souboji, kde oba soupeři potřebovali zvítězit, tak nakonec nemůže být spokojeno ani jedno z mužstev.

Domácí Zenit po dlouhé době změnil rozestavení a nastoupil do zápasu se dvěma útočníky Fatihem Tekkem a Sergejem Kornilenkem. Ty nejvíce doplňoval levý záložník Huszti, který patřil k nejlepším hráčům Zenitu. Naopak svěřenci Jurije Sjomina nastoupili s osamoceným hrotem Dmitrijem Syčovem.

Domácí se snažili od začátku být aktivnější, ale úvod utkání nakonec patřil Lokomotivu. Hráči v červeném rychlými protiútoky trápili obranu Zenitu a v 9. minutě vybojovali druhý rohový kop v zápase. Ten na rychlo rozehrál Syčov s Odemwingiem, který stříleným centrem překvapil Malafejeva. Brankář Zenitu nedokázal balon ztlumit v náručí a vyrazil ho přímo na nohu Wagnera, který otevřel skóre utkání.

V dalších minutách zaskočení hráči Zenitu kupili chybu za chybou a Lokomotiv se dostával do dalších přiležitostí. V průběhu dalších minut se ale domácí opět zkoncentrovali a začali být lepším mužstvem na hřišti. Převahu pak v 29. minutě završil gólem Fatih Tekke po výborném centru Husztiho.

Druhý poločas už nabídl ofenzivní podívanou se šancemi na obou stranách. Stoprocentní šance měli na jedné straně Wagner a Gatagov, na druhé Rosina a Huszti. Nikdo z nich však nezakončil akce gólovou tečkou. Po napínavé koncovce tak utkání skončilo remízou 1:1.

Autor: Martin Olšovský / fczenit.blog.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele