5. kolo
19.04.2009 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Dinamo Moskva 3:0

Alejandro Domínguez byl hlavní hvězdou utkání Rubin Kazaň - Dinamo Moskva, ve kterém tatarstánské mužstvo vyhrálo 3:0. Argentinec byl u všech tří branek Kazaně a po nepovedeném angažmá v Zenitu Petrohrad opět prožívá šťastné období.

Dinamo Moskva, které do Kazaně přicestovalo bez zraněné hvězdy Keržakova, začalo aktivně, ale už v osmé minutě je zchladila inkasovaná branka. Střílený centr Domíngueze gólman Gabulov jen vyrazil před sebe a dorážející Šaronov dopravil míč do svatyně moskevských.

Ve dvacáté minutě odpískal sudí Suchina po faulu Granata na Rjazanceva kontroverzní penaltu a exekutor Alejandro Domínguez, kterého návrat do Kazaně evidentně vzkřísil, neměl s jejím proměněním žádné problémy.

Rubin Kazaň se mohl těšit z dvoubrankového vedení a stáhl se do defenzívy. Hosty inkasované góly očividně poznamenaly a do konce prvního dějství se svěřenci mladého trenéra Kobeleva zmohli jen na střelu útočníka Kokorina, která jen lehce protáhla Ryžikova. Dinamo mohl definitivně poslat do kolen Domínguez, střelec druhé branky z voleje jen těsně minul tyč.

Do druhého poločasu nastoupil další mladičký útočník Smolov a Dinamo rázem přikovalo Kazaň na vlastní polovině. Právě Smolov si pohrál s obráncem Navasem, ale přesně vystřelit nedokázal.

Rubin na oplátku vytáhl svou osvědčenou zbraň - rychlé protiútoky - a jeden z nich skončil třetí brankou v síti Dinama. Domínguez si elegantně pohrál s Denisovem a následná přihrávka Argentince se odrazila od nohy Kirilla Kombarova nešťastně za záda bezmocného Gabulova. Nakonec ještě mohl zvýšit na hrozivých 4:0 střídající Bucharov, ale nastřelil tyč.

Autor: David Kubáň / Eurofotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele