26. kolo
25.10.2009 17:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

FK Rostov - Rubin Kazaň 1:2

Zásluhou argentinské dvojice Cristiana Ansaldiho a Alejandra Domíngueze zvítězil Rubin Kazaň na horké půdě FK Rostov 2:1 a vrátil se na průběžné první místo ruské ligy.

Rubin se na hřišti nevyzpytatelného Rostovu ujal brzy vedení. V šestnácté minutě utekl Alejandro Domínguez českému obránci Romanu Lengyelovi a Mandrykin proti jeho přesnému zakončení neměl nárok. Hra se poté hodně přiostřila a padlo hned několik žlutých karet na obou stranách. Rubin první poločas kontroloval a nedovolil domácím vytvořit si nějaké šance. Důležitý moment utkání nastal před poločasovým odchodem do kabin, obránce Cristian Ansaldi uklidnil úřadujícího mistra gólem na 2:0.

Vstup do druhého poločasu se Kazani nepovedl, centr do pokutového území našel hlavu Ahmetoviče, toho napoprvé vychytal Ryžikov, ale po následné skrumáži adorážce opět Ahmetoviče už musel lovit míč ze sítě. Rostov se rázem dostal na koně, ale své příležitosti neproměnil. Velkou událostí se stál návrat Petra Bystrova na fotbalové trávníky, záložník Kazaně si v létě právě proti Rostovu přivodil úžeh a nehrál více než čtyři měsíce. Závěr utkání si mistr zkušeně pohlídal a vrací se na první místo.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

BITVA O TITUL,BUDE JEŠTĚ VELMI ZAJÍMAVÁ,ALE PŘEJI TO KAZANI.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele