18. kolo
16.08.2009 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Rostov - Dinamo Moskva 0:1

Brankář Gabulov a útočník Keržakov byli největšími strůjci vítězství Dinama Moskva na hřišti FK Rostov. První jmenovaný svůj tým několikrát podržel, útočník Keržakov vsítil jedinou branku zápasu.

Zápas začal ostrou rozcvičkou pro brankáře Dinama Gabulova, za prvních jedenáct minut na jeho branku Rostov vystřelil celkem sedmkrát. Osmá střela, kterou vyslali domácí ve čtrnácté minutě, měla nejgólovější parametry, Akimov vysunul Lebeděnka v tváří tvář Gabulovovi, ale útočník jižanů selhal a napálil míč přímo do gólmana moskevských.

Aktivita domácím nevydržela dlouho a ke slovu se začalo dostávat hostující Dinamo. Především kanonýr Alexandr Keržakov zlobil obranu domácích. V prvním případě jeho střelu takřka z nulového úhlu brankář Gerus s potížemi vyrazil a ve 27. minutě už Keržakov slavil gól, když mazáckým způsobem překonal jedničku Rostovu.

Začátek druhého poločasu byl podobný tomu prvnímu, Rostov se pokoušel o nátlak, ale Dinamo skvěle hlídalo křídlo, odkud domácí hrozí tradičně nejvíc. Zahrozil tak pouze Akimov, který nastřelil břevno. Rostovu stále brnkal na nervy Keržakov, ale největší šanci si vytvořil Dmitrij Kombarov, Gerus musel vytáhnout bravurní zákrok.

V závěru zápasu Rostov opět zvýšil tlak a pět minut před koncem utkání musel Gabulov zachraňovat svůj tým, když vyrazil hlavičku Živanoviče mířící pod břevno. Zanedlouho měl Gabulov opět práci, když vyrazil střelu Kulčije po rohovém kopu. Závěr utkání byl ve znamení konfliktů a emocí, Dinamo si těsné vedení pohlídalo.

Autor: David Kubáň / sport-express.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele