22. kolo
21.09.2008 11:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Tomsk nedovolil Těreku ani bod

Tomsk si poradil s Těrekem, který prohrál podruhé v řadě a jeho dnešní soupeř ho v tabulce přeběhl.

Domácí byli v prvním poločase mnohem aktivnější a podařilo se jim brzy skórovat. Z přímého kopu zamířil přesně již v páté minutě Jokič - 1:0. Tomsk se po této brance zatáhnul a začal hrát na brejky. Po jednom takovém se k zakončení dostal Maznov, ale gólman hostů Lika včas zasáhnul.

Jenže sibiřský tým přece jenom navýšil svůj náskok. Po rohovém kopu Klimova se v pokutovém území nejlépe zorientoval Tarasov, který následně skóroval - 2:0. Hosté se poté snažili snížit, ale obrana domácích odehrála fantastické utkání.

V prvním poločase dokázali domácí potěšit své fanoušky hned dvakrát.

V druhém poločase tempo hry značně odpadlo, Těrek nebyl schopen vypracovat si slibnou šanci. Oproti tomu Tom se do útoku nijak nehrnul. Ojedinělou příležitost ke skórování měli hosté v 70. minutě, domácí gólman Parejko se však proti Vlasovově střele vyznamenal.

Více stěžejních momentů se již na hřišti neudálo a trenér Valeri Nepomniaschi tak zažil vítěznou premiéru na lavičce sibiřského klubu.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele