26. kolo
25.10.2008 16:30 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Šinnik živí naději na udržení, porazil Nalčik 2:1

Šinnik dokázal otočit zápas s Nalčikem a stále si uchovává naději na udržení v první lize. Zatímco hosté nejenom prohráli, ale přišli i o vyloučeného Amisulašviliho.

Na začátku utkání byli lepší domácí, kteří měli více ze hry. V obrovské příležitosti se ocitl Polovinčuk, jeho střelu však dokázal Chomič vyrazit. Domácím poté již po několikáté v sezoně uškodili rozhodčí, když neuznali gól Monareva po přihrávce Bojarinceva. Střelec prý byl v době přihrávky v ofsajdu.

A tak udeřilo na druhé straně, skóroval Siradze po přihrávce Gogui. První poločas tak překvapivě vyhráli hosté, kteří byli horším týmem. Naopak domácí neproměnili mnoho brankových příležitostí.

Na začátku druhého poločasu se domácí hnali za vyrovnáním, a také se ho dočkali. Nádherně se akrobatickým způsobem trefilMonarjov, gólman Chomič byl bez šance. Šinnik ve svém tlaku stále nepolevoval, avšak do větší šance se nemohl dlouho dostat. Z dálky to proto zkoušel Bojarincev, ale mířil nad branku.

Domácí však nakonec strhli vedení na svou stranu, když se po přihrávce již zmiňovaného Bojarinceva trefil Kudrjašov. V závěru utkání se již žádná branka nepadla, přesto o zajimavé okamžiky nebyla nouze, v 90. minutě byl totiž vyloučen obránce hostů Amisulašvili. Domácí tedy uhájili vítězství 2:1.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele