20. kolo
31.08.2008 10:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Vladivostok smírně s Těrekem

Vladivostok nedokázal využít zaváhání Chimek a Šinniku. V zápase proti Těreku remizoval, ačkoliv vedl.

Za Luč nenastoupil da Costa, který by měl během týdne podepsat smlouvu s FK Moskva. Na druhé straně Těrek postrádal distancovaného obránce Zabavnika.

Utkání začalo pomalejším tempem, přesto první velká šance přišla již v desáté minutě. Záložník Těreku Petre se ocitl osamocen před gólmanem Šinniku, bohužel pro celek z Grozného rumunský fotbalista nedokázal zachovat chladnou hlavu a minul.

Na tuto šanci odpověděl Vladivostok za pět minut, Asildarov však podobně jako Petre selhal. Poté začal hru ovládat Těrek, nicméně největší šanci měli domácí. Po střele jednoho z hráčů Luče tečoval míč rukou útočící Alvés, přesto rozhodčí přestupek neodpískal a gólman Lika musel vytáhnout pohotový zákrok.

V prvním poločase tedy gól nepadl, ačkoliv příležitost vstřelit jej měly oba týmy.

Na začátku druhého poločasu se však domácí fanoušci dočkali, gólová akce začala centrem z pravé strany. A i když se zdálo, že tento centrovaný míč obránci Těreku odkopnout, nestalo se tak. Balón propadl až k D. A. Smirnovovi a hráč Luče ho napálil do horního rohu branky.

Vladivostok však po vstřelené brance přestal útočit a začal se soustředit pouze na obranu. O branku si tedy začal hodně koledovat. A také se jí dočkal, míč ze sítě musel gólman domácích lovit v 77. minutě – za hosty se trefil Džabrajlov.

Těrek v aktivitě nepolevil ani po vstřelené brance, přesto branku už nepřidal. Utkání tedy skončilo 1:1.

Autor: Dominik Lupták / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

TEREK dnes minimalne X2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele