27. kolo
03.11.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Dinamo Moskva 0:1

Lokomotiv nezvládl městské derby a o účasti v příštím ročníku evropských pohárů si může nechat pouze zdát. Naopak Dinamo si polepšilo a udělalo velký krok směrem ke třetímu předkolu Ligy mistrů.

První minuty zápasu přinesly spíše boj, než pohledný fotbal. Hru se snažil tvořit Lokomotiv, Dinamo spoléhalo spíše na brejky. Po jednom takovém zakončoval Kokorin jenom do rukavic připraveného Čecha. Na druhé straně zafungovala spolupráce mezi Syčevem a Glušakovem a Gabulov se musel činit. Poté neuspěl ani Kocis.

Po změně stran se hrál pro oko diváka pohlednější fotbal. Jako první zkoušel štěstí Janbajev a jeho pokus těsně minul bránu. Z branky se však radovalo Dinamo. V 51. minutě odvedl vynikající práci Semšov, který našel Kokorina a ten sám před Čechem nezaváhal - 0:1.

Lokomotiv vrhl síly do útoku a Gabulov měl co dělat se střelami Mujiriho a Rodolfa, na druhé straně zahrozili Semšov a Keržekov. Dinamo si výhru nakonec pohlídalo, Lokomotiv smutní.

Autor: Tomáš Pavlík / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele