33. kolo
27.04.2023 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Marcus Tavernier (© AFP)

Southampton prohrál s Bournemouthem a dál míří k sestupu

Southampton prohrál ve 33. kole Premier League 0-1 s Bournemouthem. O jediný gól hostujícího týmu se postaral v 50. minutě Tavernier. Saints důležitý zápas nezvládli a nadále jsou velmi blízko sestupu, Cherries jsou čtrnáctí.

Již ve 3. minutě se ke střele z dobré pozice dostal Walcott, ale jeho pokus směřující k pravé tyči pěkně zneškodnil Neto. Ve 13. minutě napodobil spoluhráče Armstrong, jehož technické zakončení k levé tyči znovu fantasticky vyrazil Neto. Domácí tým si v dalších minutách vytvořil několik dalších střeleckých pokusů, ale ve finální fázi mu chyběla větší kvalita a přesnost. Ve 37. minutě musel Ruben Selles nečekaně sáhnout ke střídání, zraněný Perraud už nemohl pokračovat ve hře a místo něj přišel Maitland-Niles. První poločas už žádnou vyloženou šanci nepřinesl, a tak byl po 45 minutách stav 0-0.

Po přestávce nečekaně udeřili hosté, v 50. minutě se odhodlal ke střele ze střední vzdálenosti Tavernier a jeho přesný pokus zapadl k levé tyči. V 65. minutě zastavil nedovoleným způsobem protihráče hostující Senesi a rozhodčí ihned vytáhl žlutou kartu. V 67. minutě hlavičkoval v malém vápně Armstrong, ale Neto pokus doprostřed brány bez obtíží pokryl. V 89. minutě sice Southampton vyrovnal, ale rozhodčí po přezkoumání videa objevil ofsajd a gól nemohl být uznán. Bournemouth si už jednogólový náskok udržel a ve 33. kole porazil Southampton 1-0.

Autor: Jan Keňo / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele