29. kolo
01.04.2023 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Daniel Podence (© AFP)

Nottingham se s Wolves rozešel smírně

Nottingham Forest remizoval v zápase 29. kola Premier league s Wolverhamptonem Wanderers 1:1. Domácí poslal v prvním poločase do vedení Brennan Johnson, vyrovnání pár minut před koncem zajistil Daniel Podence.

Byl to hostující Portugalec Sá, kdo musel jako první v osmé minutě zasahovat. Jonhson si nachystal míč ve vápně, ale trefil přesně prostor, kde stál brankář Wolves, který balon vyrazil na roh. V první půlhodině hry domácí dvakrát ne úplně přesvědčivě řešili situace ve vlastní vápně. Nejprve chtěl centr Nunese odvrátit Niakhaté, jenže trefil břevno své brány. Poté si centr Semeda našel Nunes, jenže balon hodně skákal a hostující fotbalista nezamířil přesně.

Ve 35. minutě rychlý brejk domácích fotbalistů zakončil Dennis, který si natáhl míč na střed hřiště a z hranice vápna prověřil Josého Sá, jenž předvedl důležitý zákrok. O tři minuty později už byl ale krátký. Danilo vyslal na pravou stranu šestnáctky výtečný lob na Brennana Johnsona, která Josého Sá překonal tvrdou ránou mezi nohy. Po hodině hry mohli domácí přidat druhý gól, když se sám na bránu řítil Dennis. Po zaseknutí jej Sá vychytal a Johnson z dorážky minul.

Domácí nevyužili ani závaru, jenž před bránou Wolves nastal, Mangala prováhal správný moment k zakončení. A tak došlo k trestu v podobě vyrovnání. Střelu zpoza šestnáctky zablokoval v 83. minutě Worrall jen k Danielu Podence, jenž balon pohotově poslal do sítě. Na přelomu 90. minuty ještě VAR prošetřoval, jestli Podence neplivnul na Johnsona, ale na záběrech to nebylo prokazatelně vidět.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele