14. kolo
29.10.2022 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Odsonne Edouard (© AFP)

Jeden gól Eagles na výhru stačil

Crystal Palace těsně porazil ve čtrnáctém kole Premier League Southampton 1:0. Tři body domácímu celku zařídil v prvním poločase Odsonne Édouard.

Po čtvrthodině zahrozil Palace. Wilfried Zaha se uvolnil na levé straně a poslal na malé vápno prudkou přihrávku, kterou před prázdnou bránou jen o pár centimetrů minul Odsonne Édouard. Ve 38. minutě už se však tomu samému hráči podařilo balon do sítě dostat. Zaha přešel přes Lyanca a přihrál Mitchellovi, jehož přihrávka tentokrát přesně našla Édouardovu kopačku. Ten už kolem padajícího gólmana jen uklízel do sítě.

Po hodině hry Zaha prošel do pokutového území, kde však narazil na Andersena. Minutu na to zahrozili i Saints, když Armstrong uvolnil nikým nehlídaného Adamse, který se ocitl před gólmanem Guaitou. Místo srovnání jej hostující útočník trefil. Pár minut před koncem mohlo přijít potvrzení domácí výhry. Ayew se dostal do pokutového území a hledal před prázdnou svatyní Zahu. Míč však na poslední chvíli odkopl Ćaleta-Car, a tak skóre zůstalo 1:0.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
SOTON

0-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele