4. kolo
28.08.2022 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Pablo Fornals (© AFP)

West Ham poprvé vyhrál

Aston Villa padla na domácí půdě s West Hamem United 0:1. Zápas rozhodl ve druhém poločase Pablo Fornals, díky kterému si Hammers připsali první tři body letošního ročníku.

Hosté nastoupili do zápasu bez českého krajního obránce Vladimíra Coufala, který zůstal mezi náhradníky. Ne však na dlouho, jelikož už ve 23. minutě musel střídat zraněného Benjamina Johnsona. Jinak se však v prvním poločase jasně ukazovalo, že se potkaly týmy, kterým to zatím v letošní sezoně příliš nejde. Aktivnějším celkem byli domácí Villans, jenže žádná ze střel neměla potřebné parametry, Fabianski příliš práce neměl.

I ve druhé polovině to dlouho vypadalo, že utkání skončí bez branek. Jenže v 74. minutě měla Aston Villa obrovskou smůlu. Hosté vedle útok po pravé straně, poté se k balonu uprostřed hřiště dostal Pablo Fornals. Ten se rozhodl z nějakých pětadvaceti metrů vystřelit, jenže jeho pokus jeden z domácích obránců přizvedl takovým způsobem, že Martínez neměl žádnou šanci zasáhnout.

Villans se ještě v závěru snažili tlačit dopředu, aby s výsledkem zápasu něco udělali, ale žádnou výraznější příležitost si nedokázali vytvořit. Domácí ještě v nastaveném čase zahrávali po Riceovi teči rohový kop, ale ten dokázala defenziva West Hamu odvrátit daleko pryč. A poté už hlavní sudí odpískl konec klání.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
waynemarkrooney

1:3

Reagovat
JimBob

nevim, kde jinde se zeptat, ale netusite, kam zmizela na fb ceska stranka west hamu? myslim tu fanouskovskou, prakticky jedinou, kde se neco delo

Reagovat
OnlyWHU

Skvělá výhra za dost dobrou druhou půli. Smůly už bylo dost, teď to odnesli naši chlebodárci z Aston Vily. Body skvělý, ale ještě lepší dopad na naši psychiku. Vystoupit z bláta s čistými polobotkami je obtížný, ale ten důležitej krok jsme dokázali udělat. Prospěl nám nástup Antonia i aktivita Cufa místo nemotornýho Johnsona. Famózní Zouma v pevný obraně. Přestavba týmu začíná, nový hoši se ale budou muset hodně snažit. A teď těžkej dvojzápas v Londýně. COYI!!!! .

Reagovat
duloig

No druhý polčas už mal trošku náznaky našej hry z minulého ročníka prvej polovice ale ešte to je na hony ďaleko. Snáď sa už konečne odrazíme a posily si sadnú. Dnes bol Zouma výborný, len neviem prečo na neho domáci fans furt bučali pri jeho dotyku s loptou. Suk dnes už pri konci maču sa len motal po ihrisku a Bowen je ako zabrzdený. Mne sa Johnson ale pozdáva, bude z neho dobrý obránca. Verím mu.

Ešte aspoň 3 bodíky z londýnskych derby a bude to dobré. A preto C O Y I !!

Reagovat
pesky passer-by

Bieda to je s vami na úvod. Ale ešte to nič neznamená. Lenže takýmto tempom bude WHU chytať druhý dych v druhej polke sezóny.

Reagovat
duloig

Daj im čas, chlape.

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele