3. kolo
29.08.2021 17:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Mason Greenwood (© AFP)

United vyvláčeli výhru na Wolves

Wolverhampton Wanderers prohrál duel třetího kola Premier League s Manchesterem United 0:1. Zápas rozhodl v osmdesáté minutě Mason Greenwood.

Manchester se hned z kraje utkání usadil u pokutového území soupeře, pak však přišel rychlý brejk Wolves, který táhl středem hřiště Traoré, jenž posunul míč do strany na Jiméneze, jehož zakončení na přední tyč však de Gea kryl. Traoré už se k dorážce nedostal.

O tři minuty později se po neúspěšném rohu valil další brejk domácích, jenž zakončil Trincão, který už překonal de Geu, ale na brankové čáře zasáhl Wan-Bissaka.

Wolves si vytvořili nepříjemný tlak, který ve třinácté minutě vyvrcholil centrem na zadní tyč, kde Sancho podcenil situaci, nechal se přetlačit Jiménezem a Moutinho pálil ze středu vápna mimo branku.

Centrovaný míč defenziva United po půl hodině hry ustála, přesto se domácí dostali do nebezpečného zakončení, když na zadní tyči v pádu zakončil v pádu Saiss, jehož střela letěla vedle pravé tyče.

V poslední minutě prvního poločasu se z levé strany prodral do zakončení Greenwood, jehož utažená střela proletěla jen těsně vedle zadní tyče.

V 63. minutě domácí opět hrozili z protiútoku. Rychlý brejk po levé straně zakončil Traoré, jenž našel na hranici vápna Trincãa, kterému však střela nesedla. Míč skončil vedle levé tyče.

O pár minut později United zachránil David de Gea. Na malém vápně vyskočil nejvýše Saiss, jehož hlavičku hostující brankář na čáře vyrazil a následně si poradil i s dorážkou domácího hráče.

Ačkoliv měli více příležitostí Wolves, v 80. minutě šli do vedení hosté. Favorit zápasu se rychle ujal míče, otočil herní situaci, načež se na pravé straně dostal do zakončení Mason Greenwood, který z úhlu propálil domácího brankáře.

United se posunuli na třetí příčku, Wolves jsou bez bodu osmnáctí.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
Devil

Jestli Ole postaví líného Martiala na hrot a Pata a Mata do středu zálohy nebudu se na to raději ani dívat.....

Reagovat
Moje maličkost

0:1

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kuba94

Byla to utopie, ale zlaté 3 body.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele