4. kolo
11.09.2021 16:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Hee-chan Hwang (© AFP)

První body pro Wolves, ti zvítězili ve Watfordu

Poprvé v sezoně skórovali, bodovali i vyhráli hráči Wolverhamptonu. Povedlo se jim to na hřišti Watfordu, kde si nejprve vsítil vlastní gól Sierralta a na konečných 2:0 upravoval Hwang.

Vstup do utkání nepatřil mezi nejzáživnější, pak ale hra nabrala zajímavý spád. Nejprve se musel Sá činit po chybě svých spoluhráčům, na opačném konci hřiště pak obrana zablokovala Semedův pokus.

V závěru poločasu byli domácí opět blízko gólu, zároveň však mohli inkasovat po Moutinhově pokusu z dálky. Neuspěli ani Semedo svou zajímavou střelou, kterou gólman zneškodnil, ani Saïss hlavou.

I po přestávce patřil Semedo mezi nejaktivnější hráče na hřišti, za což se mu mohlo dostat odměny v podobě gólu. Po Jiménezově patičce ovšem nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi. Beznadějná nebyla ani na druhé straně Sarrova prudká rána.

Gól nakonec přišel ve čtyřiaosmdesáté minutě. Centr po rohovém kopu se snesl na hlavu Francisca Sierralty, který nedokázal zachovat klid a trknul balón za záda vlastního gólmana. Druhou branku už "Vlci" vsítili sami, byť opět po krkolomné akci. Marcalova zblokovaná střela poskakoval po brankové čáře, odkud ji nakonec poslal do sítě Hwang Hee-Chan.

Wolves si tak připsali první vítězství, které je rázem posunulo na třináctou pozici o skóre před patnáctý Watford.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Moje maličkost

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele