32. kolo
09.04.2022 16:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Raphinha (© AFP)

Leeds výhrou nad Watfordem udělal velký krok k záchraně

Watfordu se na domácím hřišti nedaří a potvrdil to i v sobotním utkání proti Leedsu. Po brankách Raphinhy a Rodriga dal na konečných 0:3 v závěru utkání Jack Harrison.

První šanci utkání měli domácí. Standardní situaci zahrával Imran Louza, který se rozhodl pro přímou střelu. Ta skončila jen těsně vedle levé tyče Mesliera. Do vedení však o pět minut později šel Leeds. Míč vybojoval na soupeřově polovině Daniel James, jenž přihrál Raphinhovi. Ten vystřelil zpoza vápna, a i díky odrazu míče od tyče poslal míč za záda brankáře Fostera.

Ve velké šanci se objevil po hodině hry domácí Ismaïla Sarr, ten ji ale zahodil a z hranice vápna pálil vedle. V 73. minutě ho jeho neproměněná šance mrzela o to více, když poslal Leeds do dvoubrankového vedení Rodrigo. Ten využil katastrofální kombinace domácích obránců a poté, co obešel brankáře Fostera, poslal míč do odkryté branky.

Pět minut před koncem utkání přihrál přesně Sam Greenwood na nohu Jacka Harrisona, který poslal míč ke vzdálenější tyči a gólem podtrhl výsledek utkání.

Leeds si ziskem tří bodů téměř zajistil udržení se v soutěži, když na osmnácté Burnley má náskok devíti bodů. Watford se nachází s 22 body na devatenácté příčce a na záchranu zajišťující sedmnácté místo ztrácí šest bodů.

Autor: Jakub Müller / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele