35. kolo
30.04.2022 16:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Eberechi Eze (© AFP)

Souboj týmů ze středu tabulky skončil lépe pro hosty

Southampton padl na domácí půdě s Crystal Palace ve 35. kola Premier League 1:2. Skóre otevřel domácí Oriol Romeu, na stranu hostí jej ale poté otočili Eberechi Eze a Wilfried Zaha.

Zápas začal pro Saints snově, v deváté minutě se totiž ujali vedení. Ward vyrazil centr na rohový kop, kterého se ujal James Ward-Prowse a vyslal nádherný centr na malé vápno, kde se k balonu dostal Oriol Romeu, jehož razantní hlavičku vyrazil Guaita jen do břevna, od kterého už mířil do sítě.

Eagles zahrozili po necelé půlhodině. Mateta si několikrát hezky vyměnil míč na levé straně se Schluppem a probojoval se až k bráně, jenže Forster si přední tyčku pohlídal a ránu vyrazil daleko od brány. Na začátku druhého poločasu byl v akci znovu Schlupp, jenže tentokrát jej ve vyložené šanci na penaltě zablokoval Bendarek.

V 60. minutě přišlo vyrovnání. Ayew sice přihrávkou Clynea zahnal málem až do autu, ale následný centr měl skvělé parametry. Mířil do vzdálenější části pokutového území, odkud jej z voleje napálil k přední tyči Eberiche Eze.

Už to vypadalo na dělbu bodů, když v 92. minutě rozhodl hostující Wilfried Zaha. Ten se po převzetí balonu dokázal otočit okolo Bednarka a přízemní tvrdou zamířil přesně k tyči, od kterého se míč nakonec odrazil do sítě.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele