24. kolo
09.02.2022 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Wilfried Zaha (© AFP)

Norwich ztratil vedení, poté přežil penaltu a s Crystal Palace remizoval

Norwich sice šel proti Crystal Palace rychle do vedení, nakonec však musel být rád za dělbu bodů. Hosté z Londýna totiž většinu mače tahali za delší konec a nebyli daleko vítězství, avšak zpackaná penalta je stála zisk tří bodů.

Poprvé se síť vlnila již po zhruba 40 sekundách hry. Přihrávku Rashici do pokutového území srazil Idah pro Pukkiho, jehož skákavé zakončení se od tyče odrazilo za brankovou čáru. Zbytek první půle ale Norwich víceméně ubránil. Pouze jednou Crystal palace překonali defenzivu domácích, když Guehi pasem vyzval ke skórování Matetu, jenž skutečně překonal brankáře "Kanárků" Gunna. Gól však kvůli ofsajdu neplatil.

Aktivita "Orlů" však pokračovala i po změně stran. V 55. minutě se zpoza pokutového území opřel do míče Schlupp, to ovšem Gunn své mužstvo ještě podržel. O pět minut později se už ale strážce svatyně Norwiche marně natahoval po výstavním obstřelu Zahy, který zařídil vyrovnání.

Hrdinou se Zaha mohl stát v 63. minutě poté, co si vzal na starost pokutový kop. Ten sudí nařídil ve prospěch hostů poté, co Aarons ve vlastní šestnáctce fauloval Mitchella. Zaha ovšem při zakončení zaškobrtl a nakonec ani netrefil bránu. To se v 73. minutě povedlo Gallaherovi ze standardní situace, Gunn ale jeho ránu vyrazil a uchránil Kanárky od další inkasované branky.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele