7. kolo
02.10.2021 16:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Elland Road, Leeds

Reportáž

Diego Llorente (© AFP)

Leeds těsně porazil Watford

Leeds United porazil na domácí půdě v sedmém kole Premier League Watford. O výhře svého celku rozhodl v prvním poločase Diego Llorente.

První velkou šanci utkání měli v desáté minutě domácí. Daniel James získal prostor na levé straně, načež okamžitě mířil do pokutového území. Z hranice šestnáctky vypálil po zemi, ale Foster ukázal, že má výstavní postřeh.

Další příležitost domácího výběru už však mířila mezi tři tyče. Nepříjemný míč na malé vápno byl odvrácen pouze k dorážejícímu Diego Llorentemu, který jen nastavil nohu a rozvlnil síť. Při zakončení z bezprostřední blízkosti byl Foster bezmocný.

Téměř po půlhodině hry mohl Leeds své vedení navýšit. Průnikovou přihrávku si našel Raphinha, který si obhodil Fostera, ale poté se už objevil ve velmi ostrém úhlu. Svou ránu tedy nasměroval jen do boční sítě.

Dlouho se nic nedělo, až v 73. minutě pořádný vzruch vyvolal následný rohový kop Watfordu. Domácí gólman Meslier nedokázal zachytit centr. Míč se poté dokutálel za brankovou čáru, jenže Christian Kabasele se zároveň dopustil útočného faulu. Branka tak platit nemohla.

Domácí se mohli prosadit ještě v závěru. Po závaru v pokutovém území napálil Tyler Roberts tyč. Pohotově střílel z otočky velice akrobatickým způsobem. Hosté měli štěstí.

Leeds je v tabulce šestnáctý, Watford opanuje čtrnáctou pozici.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele