2. kolo
21.08.2021 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Brentford má další bod, získal ho v Selhurst Parku

Nováček soutěže Brentford FC má po dvou kolech už čtyři body. Po senzační výhře nad Arsenalem dokázal obrat o body Crystal Palace, čímž se zároveň postaral o velice neklidný spánek Patriku Vieirovi. Francouzský manažer je u Eagles po další bodové ztrátě pod tlakem.

Pro Crystal Palace je remíza 0:0 jednoznačné málo. Porážka na Chelsea z minulého týdne se ještě nechala prominout, ale domácí zápas s nováčkem nikoliv.

Vieirovi svěřenci byli v úvodu utkání aktivnějším týmem a v 7. minutě zachránila Brentford branková konstrukce. Gallagher si šikovně narazil se Zahou a po jeho ráně Rayovi dlouho zvonilo v uších. Osmělil se i Brentford, střela Toneyho však minula zařízení.

Na brankové konstrukce to každopádně bylo nerozhodně, protože pět minut před koncem prvního poločasu napálil břevno z přímého kopu Mbeumo. S pokusem Onyeky si pak poradil Guaita. Na přelomu obou poločasů byli hosté lepším týmem. Ve 46. minutě trefil ramenem balón Toney a Guaita musel zasahovat. Zhruba o šest minut později měli dobrou možnost i Eagles, ale ani Benteke hlavou netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Jakkoliv se hrálo v Selhurst Parku bez branek, k vidění byla celá řada šancí. McArthurovu ránu vytěsnil Raya na rohový kop! Crystal Palace se v závěru tlačilo do koncovky, leč obrana Brentfordu zvládala vše na jedničku. domácí celek se ani ve druhém utkání nedokázal střelecky prosadit a na vítězství si bude muset počkat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Moje maličkost

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele