37. kolo
19.05.2021 19:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Ollie Watkins (© AFP)

Aston Villa vykradla Spurs

Fotbalisté Tottenhamu nezvládli duel 37. kola Premier League s Aston Villou, se kterou prohráli 1:2. Domácí sice poslal do vedení Bergwijn, poté si ale dal vlastní gól Reguilón a vítěznou branku přidal Watkins.

V osmé minutě se v Londýně poprvé měnilo skóre. Po chybné rozehrávce hostujícího hráče se k míči dostal Steven Bergwijn, jenž si pak naběhl dovnitř velkého vápna a pravačkou vyslal pořádně tvrdou ránu, kterou prostřelil hostujícího brankáře.

Po dvaceti minutách hry však svítil na ukazateli skóre výsledek 1:1. Hostující hráč centroval míč do pokutového území, kde ho chtěl z voleje uklidit do bezpečí Sergio Reguilón, který ale nakonec usměrnil balon za záda brankáře Huga Llorise. Brankář Tottenhamu sice rukou chtěl míč poslat vedle, ale nepovedlo se.

Domácí sice ještě bojují o účast v evropských pohárech, ale do vedení šla před přestávkou Aston Villa. Znovu byl u inkasované branky Sergio Reguilón, který neubránil Traorého. Ten poté poslal míč na Ollieho Watkinse, který zakončil a jeho skákavá střela nakonec zaplula za Llorisova záda.

Ještě v nastaveném čase první půle byl Anwar El Ghazi ve velké šanci hostů a klidně to mohlo být 3:1 pro Aston Villu. Hostující útočník vystřelil z levé strany pokutového území a míč poslal jen těsně vedle.

Na začátku druhého poločasu propadla zpětná přihrávka Spurs až k Bergwijnovi, který byl úplně sám uprostřed pokutového území. V obrovské šanci však trefil jen gólmana Martíneze, který však vystřihl parádní zákrok.

Villans mohli svou výhru potvrdit třetí brankou v páté nastavené minutě, debutující mladíček Carney Chukwuemeka však trefil pouze tyčku.

Spurs jsou v tabulce šestí, ale West Hamu stačí ve večerním duelu bod a odsune svého městského rivala na sedmou příčku. Villa je jedenáctá.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lloris - Tanganga, Alderweireld, Dier, Reguilón - Hojbjerg, Ndombelé - Bale, Alli, Son - Kane

Reagovat
jn38

na to jak rozhodci rezal AV, tak jsme z toho vytezili maximum ;) rozhodly strely na branu :D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele