8. kolo
08.11.2020 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Jamie Vardy (© AFP)

Vardyho penalta vynesla Leicesteru tři body proti Wolves

Dvě penalty zahrával Jamie Vardy v rámci osmého kola Premier League proti Wolverhamptonu. Při proměňování měl sice jen padesátiprocentní úspěšnost, to ale jeho Leicesteru stačilo k vítězství 1:0.

Nejdůležitější moment utkání přišel po necelé čtvrthodině. Při centru z pravé strany zahrál Kilman rukou, což neuniklo zraku sudího, který nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Jamie Vardy, jenž s přehledem proměnil na druhou stranu, než skákal brankář.

Ještě během první půle dostali hráči Foxes příležitost druhého kopu z jedenácti metrů. Nouri zpracoval balón jen do běhu Justinovi, v následném souboji o padající balón zahrál i soupeřovy nohy a na světě byl další pro Wolves nepříznivý výrok sudího. Míč si opět postavil Vardy, ten ale tentokrát ztroskotal na Patríciovi. Balón se sice odrazil zpět k němu, avšak takovou rychlostí, že zase putoval za brankovou čáru.

Šanci odčinit své zaváhání v podobě hry rukou dostal po třech čtvrtinách utkání hostující Kilman, který se po standardní situaci ocitl na zadní tyči, odkud hlavičkoval vysoko nad břevno. Příležitost ke srovnání měl deset minut po něm i Neves, který zkoušel Schmeichela překonat technickou ranou zpoza vápna. Dánský gólman balón skvělým způsobem vyrazil.

Na opačném konci hřiště mohl potvrdit vítězství "Lišek" Barnes. Ten dostal přihrávku od Barnese, jenž si ale nedobře zpracoval, načež skákavý míč poslal jen na tribunu. To ale nic nezměnilo na vítězství Leicesteru, který se alespoň na chvíli dostal do čela tabulky. Wolves se pohybují na konci první desítky.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele