33. kolo
04.03.2021 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Tottenhamu (© AFP)

Adarabioyův vlastenec přisoudil Tottenhamu tři body

Malé londýnské derby mezi Fulhamem a Tottenhamem skončilo ve prospěch hostujícího celku. Zařídil to vlastním gólem Adarabioyo, Majova vyrovnávací trefa nebyla po zásahu VAR uznána.

Důležité momenty přišly po sedmnácti minutách hry. Nejprve po Sonově centru Kane hlavičkou vyprášil Aréolovy rukavice. Vzápětí měl Son prsty v další akci, tentokráte si jeho přízemní pas srazil do vlastní sítě Tosin Adarabioyo.

Několik minut před odchodem do šaten se korejský útočník dostal i do zajímavého zakončení, Alliho centr ale hlavou nedokázal usměrnit mezi tři tyče. V nastaveném čase se ozvali i Cottagers, Lemina ovšem nedokázal sklopit mířidla a vypálil nad břevno.

Po přestávce Fulham dvakrát během krátké doby nebezpečně hlavičkoval. Nejprve zamířil Andersen nad břevno, poté Adarabioyo prověřil Llorisovy kvality. Po hodině hry zamířil do brány Maja, jenže Lemina předtím zahrál rukou a VAR tak gól zrušil.

Zhruba deset minut před koncem mohli Spurs své vedení navýšit. Sám před brankářem se zjevil po Lamelově pobídce Kane, Aréola však vytasil parádní zákrok. Ani ve zbytku utkání už jsme se branky nedočkali a "Kohouti" tak oslavili těsné vítězství.

To je v tabulce zřejmě udrží na osmé příčce i na dostřel pohárům, naopak Fulham zůstrane v sestupovém pásmu se ztrátou minimálně tří bodů na záchranu.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele