3. kolo
25.08.2018 13:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Citizens poprvé ztratili, o bod je obral Wolverhampton

Pohledný zápas viděli diváci na Molineux Stadium. Domácí Wolverhampton statečně vzdoroval favorizovanému Manchesteru City a nakonec se oba týmy rozešli smírně. Do vedení se dostali Wolves po brance rukou, Citizens však krátce poté odpověděli.

Domácí se chtěli před velkým soupeřem ukázat a na začátku střetnutí jej nepouštěli do šancí, i když se jejich obranu snažil prolomit především Sterling. Po patnácti minutách se po sklepnutí od Agüera přece jen poprvé otevřel prostor pro Gündoganovu střelu, kterou s problémy lapil brankář Patricio.

Vzrušení přinesly momenty okolo 20. minuty. Wolves se nejprve dostali po Kompanyho zaváhání do brejku, který zakončil Jiménez gólem, ale bohužel pro domácí stál v ofsajdu, čehož si všimli také rozhodčí. Z protiakce Manchesteru nastřelil Agüero tyč a chvíli poté musel Sterlingovu ránu z dálky vyrazit Patricio na tyč.

Další šanci hostů si po půlhodině hry připsal Fernandinho, ale pálil jen vedle tyče. Deset minut na ty vyrazil Patricio míč pouze k Agüerovi, s jehož slabou dorážkou si však strážce svatyně Wolves poradil.

Do první tutové příležitosti druhého poločasu se po deseti minutách dostali Vlci, když Costa prošel obranou soupeře a zastavil ho až skvělý gólman Emerson. Z následného rohu se již urodilo. Moutinho opakovaným centrem našel Bolyho, který zcela osamocen dostal míč do sítě rukou, čehož si však rozhodčí nevšiml a branka tak platila. Z protiakce chtěl srovnat David Silva, ve velké šanci ho v pokutovém území zastavil sporným zákrokem Neves, penalta se však nepískala.

Citizens se však z nepříjemné rány dokázali oklepat. V 69. minutě rozehrál Gündogan přímý kop na hlavu Laporta, jenž zblízka nedal Patriciovi šanci. Osm minut poté mohl obrat dokonat Jesus, jeho hlavičku po centru od Mendyho ale zlikvidoval Patricio. Hosté chtěli urvat všechny tři body, v závěru však mohli inkasovat, když Jotův volej jen těsně přeletěl břevno. Brankovou konstrukci naopak v závěru trefil z přímého kopu Agüero, což byla také poslední akce utkání.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (10)

Přidat komentář
diastan

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

CITY

Reagovat
popltak

Reagovat
MCFC_8

Hlavne 3 body, vyhra minimalne o 2 goly, Kun opat gol

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Theft90

0:1

Reagovat
diastan

Čas zápasu zas k breku

A Sané už musí hrát

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak tohle rychle hodit za hlavu a jdeme dál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele