21. kolo
30.12.2017 16:00 CET
2 : 1
(0:1)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Leicester City 2:1

Už aby se Virgil van Dijk zapojil k týmu, říkají si určitě fanoušci Liverpoolu. Ani dnes se defenziva Reds nevyvarovala chyby, která málem favorizovaný celek stála v zápase s Leicesterem body. Ofenzivní síla však nakonec zapůsobila, přesněji řečeno egyptský démon Mohamed Salah. Dvěma góly ve druhém dějství převrátil výsledek ve prospěch Liverpoolu, jenž po výhře 2:1 upevnil čtvrtou pozici v tabulce.

Start Liverpoolu do zápasu byl jako ze zlého snu. Už po dvou minutách Joel Matip předvedl velikou chybu, přihrál před vlastní šestnáctkou Iborrovi, jenž velmi pohotově poslal míč zpět do vápna Mahrezovi. Nejlepší hráč Premier League v předminulé sezóně posunul nezištně míč vedle sebe a Jamie Vardy vděčně zasunul balón do sítě.

Domácí spasil Mohamed Salah, který sice před pauzou dvě šance spálil, ale hned po obrátce se zasadil o vítězný obrat. Mané patičkou přihrál letní posile Liverpoolu do šestnáctky, Salah si hravě poradil s Fuchsem i Amarteym a překonal i vyběhnuvšího Schmeichela.

Po ose Coutinho - Mané se Liverpool málem dočkal zvratu už v pětašedesáté minutě, ale senegalský křídelník se nacházel v těsném ofsajdu. Proto si Reds museli počkat dalších deset minut na druhý zásah shůry od Mohameda Salaha. Ten se před vápnem hbitě zbavil Maguirea, obtočil se kolem něj a samostatný nájezd zakončil přesnou ranou k tyči.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
M1ck0

3:0

Reagovat
Theft90

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Kixi Syhimour

6:8

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele