26. kolo
04.02.2018 15:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Crystal Palace - Newcastle United 1:1

Veledůležitý zápas v boji o udržení skončil nic neřešící remízou. S bodem zvenčí musí být spokojenější Newcastle, který sice po gólu Diamého vedl, ale hlavně ve druhé půli mohl snadno ztratit i remízu. Výsledek 1:1 nakonec stanovil Milivojević z pokutového kopu.

Byli to však Eagles, kdo jako první zahrozil. Do obrovské díry v obraně Strak se vřítil Benteke, jenže samostatný nájezd po devíti minutách mu výtečným zákrokem zmařil Karl Darlow. A pak už úřadovali Magpies. Pérezův pokus Hennessey zastavil, ale když následný Kenedyho roh propadl na zadní tyč k Momo Diamému, zela před ním odkrytá svatyně.

Zápas pokračoval v parádním tempu nahoru dolů, a tak nebylo divu, když se okolo třicáté minuty urodilo na obou stranách. Zaha měl jednoznačně skórovat, ale jeho ránu zevnitř vápna zblokoval Yedlin. Vzápětí se v šestnáctce Palace uvolnil Kenedy a zasahovat musel opět Hennessey. Ten posléze zazářil i proti dorážce Péreze.

Gól, který stanovil konečný výsledek, se rýsoval už před pauzou, ale Bentekeho u brankové čáry zaskočil odražený míč, a tak mu zbyla jen hlava v dlaních. Krátce po přestávce ale Clark zatahal belgického útočníka ve vápně za dres a Luka Milivojević si i přes značné potíže s nařízenou desítkou poradil. V závěru sahali Orli po třech bodech, ale na brankové čáře zastavil jejich pokusy předchozí hříšník Clark.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (7)

Přidat komentář
Beros

0:4

Reagovat
pavel.fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
NuFc23

Toto nedame

Reagovat
Beros

Dáme, uvidíš...

Reagovat
pavel.fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 COYE!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele