26. kolo
03.02.2018 13:30 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Manchester City 1:1

Původně to vypadalo na další rutinní, už 23. výhru Manchesteru City v sezoně. Pak ovšem Raheem Sterling 20 minut před koncem trestuhodně neproměnil obří šanci, publikum eruptovalo, postavilo se za Burnley a domácí tým nakonec v závěru přeci jen vydoloval alespoň hezký bod...

City se ujalo vedení skrze dalekonosnou bombu Danila poté, co brazilský obránce od rohového praporku obdržel přihrávku od Bernarda Silvy. Tak se stalo ve 22. minutě a hosté nadále dominovali, góly se jim však přidat nedařilo. Za vše mluví zmíněné selhání Sterlinga po přesném centru Walkera.

Odhodlané Burnley ale nezůstávalo bez šancí a jeho vyrovnání až takovým překvapením nebylo. Ještě předtím měli solidní šance Mee s Lennonem, než tvrdý halfvolej Gudmundssona v 82. minutě překonal Edersona. City takto nedokázalo triumfovat teprve ve svém čtvrtém ligovém utkání ročníku, zatímco Clarets sice už desetkrát v řadě nevyhráli, ovšem tentokrát si jako vítězové po zásluze alespoň přijdou.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
MCFC_8

tazky zapas, ale dame to 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

02.01.2017 Premier League 20. kolo Manchester City - Burnley FC 2:1

21.10.2017 Premier League 9. kolo Manchester City - Burnley FC 3:0

06.01.2018 FA Cup 3.k Manchester City - Burnley FC 4:1

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Oba týmy mají dost zraněných hráčů...těžko říci...

Reagovat
MCFC_8

Zbytocna strata, Raheem to zabil z toho metra do prazdnej, mohlo byt po zapase takto bohuzial len bod, teraz oddych a pripravit sa poriadne na Leicester, snad aj s Davidom, nemame nikho na lavicke dopredu

Reagovat
t0mmy33MCFC

sterling jako za starych casu

Reagovat
MCFC_8

Nevadi, lava strana mu nesedi tak ako prava, ale zase na 2.strane nezabudajme kolko bodov nam v tejto sezone zachranil

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, opravdu zbytecna ztrata. Nic jdeme dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zinchenko do zakladu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele