23. kolo
31.01.2017 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sunderland AFC - Tottenham Hotspur 0:0

Tottenham si v honbě za vedoucí Chelsea připisuje nečekanou ztrátu, když poněkud překvapivě pouze remizoval na půdě Sunderlandu. Hostům se za celý zápas nepodařilo prorazit obrannou vozbu domácího celku, který si za svůj srdnatý výkon v podstatě i zasloužil.

První vážnější příležitost si vytvořil Sunderland, kdy se po dlouhém pasu Rodwella do zakončení propracoval Defoe, jeho pokus však obránci Spurs s vypětím všech sil zblokovali na rohový kop. I další nebezpečí přišlo z kopaček domácích hráčů - dlouhý nákop totiž Dier odvrátil pouze k Borinimu, který se následně protlačil až do pokutového území, ovšem svůj pokus z výhodné pozice nasměroval pouze do náručí brankáře Vorma.

Poté se už osmělil i favorit celého střetnutí. Nejprve se povedenou střelou ze střední vzdálenosti prezentoval Wanyama, Manone ale byl připraven. Následně došlo k velmi kontroverzní situaci - Dembelé na hranici vlastního vápna získal míč a řítil se do rychlého brejku, který ale velmi nevybíravým zákrokem zastavil Rodwell. Rozhodčí však k vyloučení nesáhl a tento červený zákrok ocenil pouze žlutou kartou.

Druhou půli odstartoval střelou z volného přímého kopu Eriksen, brankáře Sunderlandu však příliš nevystrašil. To se povedlo až Walkerovi, jeho tečovanou střelu Mannone pouze sledoval a očima tlačil nad břevno vlastní branky. Po následném rohovém kopu měl největší šanci v dosavadním průběhu Wanyama, kterého přesným centrem na zadní tyči našel Son, jenže záložník Tottenhamu odkrytou svatyni minul.

A když se v závěru neujala ani tečovaná střela Alliho, která mířila těsně nad, či hlavička Diera po rohovém kopu, které také chyběla přesnost, museli se hosté po bezbrankové remíze spokojit pouze s jedním získaným bodem.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland je momentálne najhoršie mužstvo v PL, ktoré trápi predovšetkým početná marodka. Všetko ostatné ako výhra bude obrovské sklamanie. 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý především na složení obrany, Wimmer zatím jen kupí chyby, ale nechci ho zatracovat. Hrál bych na jistotu se čtyřmi obránci v řadě Walker, Wimmer (Dier), Toby, Rose.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som asi tiež videl radšej klasiku 4-2-3-1 bez Wimmera v zostave. Lloris - Walker, Dier, Alderweireld, Rose - Wanyama, Dembele - Son, Alli, Eriksen - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude asi ideál, jen bych rád viděl Erica zpět na DM, ale moc jiných alternativ na stopera nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
Blackprince

1:2

Reagovat
Infernoqt

1:3

Reagovat
Frantszek

0-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele