10. kolo
29.10.2016 18:30 CET
2 : 4
(2:3)

Reportáž

Crystal Palace - Liverpool FC 2:4

Zajímavý duel nabídl v podvečer londýnský Selhurts Park, kde domácí fotbalisté Crystal Palace hostili soupeře z Liverpoolu. The Reds vstoupili do zápasu výborně, když už v šestnácté minutě šli do vedení po brance Emreho Cana. Německý reprezentant a nadějný středopolař ve službách týmu z Anfieldu skvěle do branky uklidil míč, jenž mu vzduchem poslal Alberto Moreno.

Radost z vedení však liverpoolským vydržela pouhé dvě minuty. Pak se totiž po prapodivné rozehrávce stoperů Matipa s Lovrenem dostal do obrovské šance James McArthur a ve vzdušném souboji jeden na jednoho přeloboval hostujícího gólmana Lorise Kariuse.

Ač se to zdá být neuvěřitelné, ani tento výsledek však nevydržel příliš dlouho. V jedenadvacáté minutě se teď skóre měnilo opět, když Dejan Lovren hlavou dostal Liverpool znovu do vedení a chorvatský střední obránce tak odčinil své zaváhání v defenzivě z před malé chvíle.

O deset minut později se však znovu ke slovu dostal James McArhur a bylo znovu srovnáno. Tomu poslal do vápna míč centrem Zaha a záložník domácích byl v souboji s obránci Reds znovu úspěšný.

Do poločasu padl ještě jeden gól a jeho autorem byl Joel Matip, který se nepřekvapivě prosadil hlavou z rohového kopu a hosté šli do kabin s vedením 3:2.

Definitivní pojistku na vítězství Liverpoolu přidal ve druhém dějství Firmino, když v sedmdesáté minutě po akci založené Lallanou přeloboval Mandandu a rozhodl tak o třech bodech, jenž zaslouženě míří na Anfield.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
M1ck0

1:3

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Pospovič

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:5

Reagovat
smazaný uživatel

2X

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
Melda

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 LFC

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že Vám ta forma vydrží co nejdéle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele