17. kolo
20.12.2014 16:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Burnley FC 2:1

Když se oba celky roku 2010 střetly naposledy, byla z toho parádní podívaná a domácí výhra 4:2 pro Burnley. Tentokrát na White Hart Lane nepadlo tolik branek, avšak na co se dívat bylo takřka nepřetržitě. Už popáté v řadě potom v tomto duelu berou body domácí...

Všechny góly se divže nevtěsnaly do úvodní třetiny zápasu, přestože se Kane jako první prosadil "teprve" ve 21. minutě. Mladý útočník každopádně tehdy svou důležitost pro současný Tottenham prokázal hned ve dvou rovinách, když nejdříve ideálně rozeběhl na levé straně Chadliho a pak si sám našel prostor k utěšené hlavičce ve vápně soupeře.

Clarets našli odpověď opravdu vcukuletu, když si Barnes zpracoval Boydův centr a po pár dotycích s balonem nekompromisně zamířil do sítě; svou reakci však měl přichystán také Tottenham. Erik Lamela se po 35 minutách na styl Garetha Balea vrtnul z pravé strany do středu pole a nechytatelnou ranou si připsal svou debutovou trefu v anglické nejvyšší soutěži.

I ve zbytku zápasu bylo o zábavu postaráno. Ings s Barnsem zajímavě, leč bez finálního produktu spolupracovali na hrotu útoku Burnley, zatímco Spurs výborně kooperoval pro změnu trojlístek Eriksen-Kane-Lamela. Právě druzí dva jmenovaní přitom mohli v největší šanci druhé půle navázat na centr dánského špílmachra, oběma však scházely milimetry.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Infernoqt

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
prevadec spojitosti

něco:0

Reagovat
arsavin

Kane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele