33. kolo
28.04.2015 20:45 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Liverpool FC 1:0

Liverpool je v pasti. A na KC Stadium, kde nyní nevyhrál už třikrát v řadě od roku 2009, to platí dvojnásob. Naopak Tigers se skrz dnešní zvládnutou dohrávku posouvají o chlup dále od sestupové propasti, což pro ně vzhledem k nadcházejícímu losu znamená jen částečnou úlevu...

Brendan Rodgers se před výkopem odhodlal k překvapivému kroku a zařadil do základní sestavy Maria Balotelliho, tenhle tah však kýžené ovoce rozhodně nepřinesl. Hosté se sice zmohli na solidní počet 12 střel, jen sotva nějaké z nich ovšem znamenaly opravdové nebezpečí pro Harperovu branku, a sám frustrovaný Balotelli střídal už po 65 minutách.

Italský forvard se za celou dobu potkal s balonem pouze 22krát, a se Sterlingem po většinu času odstaveným mimo hru to dnes bylo především o Philippem Coutinhovi. Jediný liverpoolský zástupce mezi kandidáty na hráče sezony hned zkraje nebezpečně otestoval Harpera a později k zajímavému voleji vybízel pro změnu spoluhráče Hendersona.

Větší šance si však byli schopni vytvořit hosté, když například Glen Johnson z brankové čáry odklízel pokus Aluka. Ještě v rámci prvního poločasu navíc Tigers v podstatě rozhodli o své výhře, jakmile Balotelli ve 37. minutě na rozdíl od svých spoluhráčů zapomněl vystavit do ofsajdu přesně hlavičkujícího Dawsona.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (7)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
Honda

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
HullCity

2:1

Reagovat
HullCity

Záchrana je blízko,porazíme Burnley a PL i příští sezonu.Docela by mě zajímalo,kde je ten šašek,co fandí Trenčínu a Liverpoolu,co říkal,jak se těší že nás Liverpool vydrtí a pošle tam kam patříme:na samé dno tabulky!!Letos jsme na vás získali 4 body a ani jste nám nevstřelili gola,šašku!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

preco kokoteli boze

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele