31. kolo
05.04.2015 14:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Tottenham Hotspur 0:0

Nikomu by se zřejmě nic nestalo, kdyby se takový zápas jednoduše nehrál. Nedělní klání na Turf Moor nenabídlo zhola nic, jen minimum šancí a už vůbec ne žádné góly, a oběma týmům - které přitom tolik lační po bodech - se dostalo akorát rovnoměrné a nedostačující odměny...

Už v první půli to nebyla žádná velká podívaná; oba týmy se očividně soustředily hlavně na vzájemnou neutralizaci. Tottenham se zmohl akorát na pokusy Chadliho s Eriksenem zpoza šestnáctky a ty lepší šance si kupodivu vypracovávali spíše Clarets.

Ingsovi se ovšem zkraje po selhání Masona vůbec nevyvedla koncovka a Boydovi se pak ani nepodařilo dostat vlastní halfvolej na bránu. Bývalý brankář Swansea se musel pořádně činit až závěrem úvodní části při jiné Ingsově střele z nějakých 20 metrů, kterou pěkně vyškraboval zpod břevna.

Právě obě šance nejproduktivnějšího hráče Burnley lze nakonec s odstupem času považovat za ty vůbec největší v kontextu celého zápasu - o takhle matné utkání šlo. Po změně stran už totiž akorát Boyd hlavičkoval mimo po pasu Jutkiewicze. Takový Harry Kane za celých 90 minut nevyprodukoval ani jednu střelu na bránu.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Infernoqt

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele