20. kolo
01.01.2015 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Crystal Palace 0:0

Jak po většinu uplynulého roku, tak i na Nový rok. Zhruba takhle bychom mohli parafrázovat známé rčení s ohledem na utkání Crystal Palace - Aston Villa. Oba týmy registrují již druhou po sobě jdoucí bezbrankovou remízu a ruku v ruce pokračují v hledání střelecké formy...

Eagles tímto zůstávají v sestupovém pásmu a na výhru čekají už osm kol, popravdě to však byli spíše oni, kdo byl dnes blíže kýženému bodovému zisku. Když například Yannick Bolasie ukradl míč soupeři u půlící čáry, byla z toho jasná tutovka, které scházela akorát adekvátní koncovka.

A CP defenzívu Aston Villy zaskočilo i v jiných okamžicích, například když pouze Clarkův pozdní zákrok odmítal Zahu. Naopak birminghamští něčeho takového nebyli schopni prakticky po celých 90 minut, když jim vepředu chyběla rychlost v běhu i myšlení.

Benteke s Agbonlahorem strávili většinu zápasu bez míče u kopaček a po pozitivním nástupu, kdy zajímavě pálili Hutton s Bentekem, Speroniho už jen sotva zaměstnali. Po zranění Rona Vlaara z 15. minuty, které Villans nadobro sebralo vítr z plachet, už jedině Benteke pálil bez přípravy nad břevno a Bacuna donutil Speroniho k těžšímu zákroku po přímém kopu.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
Infernoqt

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele