29. kolo
17.04.2013 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Wigan bojoval, nakonec mu důležitý bod k záchraně vzal Tévez

Latics měli spoustu šancí k tomu, aby celý duel dokonce strhli na svoji stranu, ale gólové šance buď zmařil, nebo jim je sebral báječnými zákroky Joe Hart. Necelých deset minut před koncem pak ještě matematické naděje na obhajobu titulu vystřelil krásným zásahem Carlos Tévez.

Už v prvním poločase měl gól na kopačce argentinský forvard ve službách Wiganu Franco Di Santo. Vysoký forvard obdržel pas, jedním dotekem si obhodil dva obránce v pokutovém území a zívala na něj brána jen s jediným strážcem. Joe Hart ale perfektním skokem vykryl většinu prostoru a střelu k tyči s vypětím všech sil vyrazil.

Krátce po změně stran mohl poslat Wigan do vedení i Shaun Maloney, kterému radost sebral na brankové čáře odkopem Joleon Lescott. Man City si příliš šancí nevytvořil, až zhruba čtvrt hodiny před koncem se tváří v tvář Roblesovi dostal Edin Džeko, jenž však trefil jen hostujícího gólmana.

A v třiaosmdesáté minutě to přišlo. Carlos Tévez převzal nahrávku od Kolarova, přes protihráče pronikl do šestnáctky a parádní ranou do šibenice rozhodl o výhře 1:0 ve prospěch Manchesteru City. V samém závěru pak mohl ještě pojistit tři body pro domácí Kolarov, jeho rána ovšem bránu o kousek minula.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

beru to jako předpremiéru finále fa-cupu ! jinak komentáře po zápase s chelsea jsou příšerný takže tady: z exhibice se stalo drama (celkem i zbytečně). golman nás podržel, obrana byla v druhé půli pod obrovským tlakem, kompany měl dát gól do šatny, atd... chelsea ta ať vyhraje EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to lehky zapas ,ale snad to dame 2 :1

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak mě láká finále fa-cupu, zápas asi vyprodán nebude, ale prý nejlevnější lupen má stát okolo 215,- liber... to je dost. když třeba liga je kolem 40,- liber. má někdo další info ??

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, kde jsi prisel na to ze nejlevnejsi listek bude stat 215£ ?! a finale FA cupu bude hodne pravdepodobne vyprodane..

Reagovat
smazaný uživatel

info je přímo z londýna, finále je vyprodáno, za těch 215,- je to někam pod střechu. běžná cena lupenu 300 - 500, liber..., do vip i přes litr... + letenka, takže dám zavděk tv nova.

včera sem zápas nedal, jen škoda, že kladiváři neudrželi vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

tip 0?... 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačný to vůbec nebude, já se přikláním k výsledku 2:1....i za remízu bych se nedivil.

Reagovat
Sotuen

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele