12. kolo
17.11.2012 16:00 CET
3 : 0
(0:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Neskutečný Luis Suárez opět řádil, Wigan to odnesl prohrou 3:0

Uruguayský kanonýr se stává pro Liverpool stále více nepostradatelným. Letošní sezonu prakticky jen díky němu Reds drží svoji hrdou tvář v jakž takž dobrém světle, dnes Suárez se dvěma góly postaral o třetí výhru v posledních sedmi zápasech. Liverpool díky tomu poskočil na jedenácté místo, naopak Wigan podruhé v řadě prohrál a je čtrnáctý.

Suárez sice úřadoval až ve druhé půli, ale už na konci úvodního dějství mohl zařídit otevření skóre. Po pěkné akci Liverpoolu posílal právě nejlepší střelec Premier League míč do velkého závaru před bránou Wiganu, jenže nikdo z domácích hráčů na jeho pas nedosáhl. Ještě dvacet minut předtím pak střílel nebezpečně Suso, ale Al Habsi byl tehdy ještě perfektní.

Bez šance už však byl dvě minuty po změně stran. Raheem Sterling vystihl nepřesnou rozehrávku hostů, krásně se uvolnil na levé straně a přihrál do vápna Suárezovi. Ten si počínal na jedničku a střelou do protipohybu otevřel skóre - 1:0.

Ještě lépe se Liverpoolu dýchalo po hodině hry. José Enrique potáhl míč z levé strany do středu, krásně vybídl do samostatného nájezdu opět Suáreze, který jen tak píchl míč podél Al Habsiho. Připsal si tak už desátou branku v probíhající sezoně a zvýšil na 2:0 pro Liverpool.

Definitivní konec utkání z pohledu bodového dělení nastal za dalších šest minut. Sterling si výborně narazil se Suárezem a pálil. Jeho střelu sice Al Habsi dokázal ještě vyrazit, nicméně na dorážku Enriqueho byl už krátký - 3:0.

Liverpool měl ve druhé půli ještě dvě další velké šance a měl je na svědomí kdo jiný než Luis Suárez. Ještě před třetí brankou si dovolil velké věci v šestnáctce, ale celou situaci nakonec překombinoval a míč poslal těsně vedle. V závěru zápasu si pak výborně zaběhl za obranu, jenže svou dělovkou mířil zase těsně mimo.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Honda

Podle toho jak se Suarez vyspi. Snad na dva goly. 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
FCSL

Neprohra Wiganu. 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0(Suarez,Gerrard,Sterling,Suarez)

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool by sa už mal konečne spamätat, lebo dosavadné tabulkové postavenie mi nieje moc lahostajnné. 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

ta sestava bude jina bud stejna jako proti chelsea a nebo bude (krom nasazeni Skrtela pokud uz bude fit) nebude hrat Wisdom a bude hrat nekdo vepredu, pravdepodobne Suso, maximalne Shelvey

Reagovat
EL Gringo

2-0 Suarez, Gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Suárezopool

Reagovat
ian.rush

1. Luis Suárez 10

2. Demba Ba 8

Robin van Persie 8

4. Michu 7

5. Edin Džeko 6

Pool příště porazí i Swansea a je v kontaktu s čelem.

(Jinak tohle kolo ManU a Chelski.. jen tak dal)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/livwig30mo-IwNXjvzmTmAg4tw1?start=388.087

Ačkoliv je to docela magor, tak jako hráč je Suarez kvalitní...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele