11. kolo
05.11.2011 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool znovu selhal, tentokrát nevyzrál na Swansea

Nedávná historie se opakuje. Liverpool znovu nedokázal na Anfield Road naplno bodovat, tentokrát se může radovat další z nováčků Swansea, která si z města Beatles odváží cenný bod za bezgólovou remízu. Reds tak potvrdili statistiku, s nováčkem totiž doma naposledy vyhráli před deseti lety.

Liverpoolští nechtěli opakovat dva týdny staré zaváhání s Norwichem, a tak od začátku na svého soupeře vlétli. A záhy se mohli i ujmout vedení. Downing prošel po křídle, nacentroval do pokutového území, kde našel v ideální střelecké pozici Carrolla, ten ovšem z bezprostřední blízkosti napálil míč pouze do břevna. Poté měl dobrou možnost také Suárez, pěknou střelou ovšem nedokázal zacílit mezi tři tyče. Vzápětí pálil Downing, jeho pokus ale pro změnu hostující obrana zablokovala.

Těsně před půlhodinou hry mohli Reds promarněné příležitosti mrzet dvojnásob. Grahamův centr se totiž nečekaně stočil a jen díky skvělému Reinově zákroku svítilo na ukazateli skóre stále 0:0. Byli to ale domácí, kdo držel otěže utkání ve svých rukou. Další šanci měl Suárez, ani strážce hostující svatyně se ovšem nenechal zahanbit a vytáhl bravurní zákrok. Na druhé straně si z liverpoolské obrany udělal slalomové tyčky Routledge, Allen však střílel přes obránce nepřesně. A když neuspěl ani hlavičkující Carroll, tak se šlo do kabin bez branek.

Ani po obrátce se nic nezměnilo, domácí stále drželi míč na svých kopačkách, ovšem přes pozornou defenzivu Swans se dostávali poskrovnu a navíc se museli mít neustále na pozoru, neboť hosté hrozili z rychlých protiútoků. Svěřenci Brendana Rodgerse se ani nemuseli příliš snažit a přesto mohli jít do vedení. Reina totiž špatně zpracoval triviální přihrávku, toho chtěl využít agilní Graham, španělský brankář však své zaváhání napravil a míč odehrál do bezpečí.

Velšané byli rázem při chuti. Z hranice vápna napřáhl Dyer, jeho pokus, stejně jako následnou dorážku Grahama ale zastavil skvělým zákrokem Reina. Hra se potom na dlouhou dobu uklidnila, další zajímavé šance byly k vidění až v závěru. A bylo to znovu na straně Swans. Dyer našel Grahama, ten ještě sklepl pro Gowera, který ovšem z bezprostřední blízkosti branku nepochopitelně přestřelil. A když si Vorm dokázal poradit i s pokusy Suáreze a Johnsona, tak se oba celky rozešly smírně.

Autor: Jiří Vojík / eurosport.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 . Nevíte někdo jestli to budou dávat na DIGI ?

Reagovat
diastan

Dávají Účkaře

Reagovat
Devil

V tu dobu tam davaj lepsi spil!

Reagovat
smazaný uživatel

výhru black cats

Reagovat
Devil

Nic tak vedeckofantastickyho.....

Reagovat
Devil

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3 body pro Liverpool asi budou, ale zřejmě po dalším porodu - 2:1, rozhodující gól bude vlastní po rohu v 95.minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 (Bellamy)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tento krát to vyjde, po neúspechu s Norwichom prichádza Swansea, vyhráme na handicap.

Tip 3-0

ynwa

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool doma konečně vyhraje a nechá doma 3 body 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

musíme musíme musíme 2-0 KUYT ADAM

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
EL Gringo

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

"Liverpool čeká další z nováčků, do města Beatles dorazí Norwich" ajajaj

Reagovat
minoLFC

The Reds team in full is: Reina, Johnson, Enrique, Agger, Skrtel, Lucas, Adam, Downing, Henderson, Carroll, Suarez, Subs: Doni, Spearing, Bellamy, Kuyt, Kelly, Coates, Maxi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland, Norwich, Swansea... zbytečných - 6 bodů, které asi budou v závěrečné tabulce Liverpool hodně bolet.

Reagovat
zeeb

to je prostě stará klasika že se slabšími každej rok ztrácíme zbytečný body..

Reagovat
Devil

Reagovat
diastan

Že já se radši nedíval na Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele