24. kolo
22.01.2011 13:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Liverpool se konečně probudil, Wolves venku porazil 3:0

Krize zažehnána? Výkon dobrý, výsledek dobrý... Tak proč ne? Liverpool zvítězil po dvou gólech Torrese a jedné výstavní branky z kopačky Raula Meirelese ve Wolverhamptonu 3:0 a manažer Kenny Dalglish si připsal po dvou porážkách a jedné remíze konečně první výhru. Reds se tak po delší době posunuli do první poloviny tabulky a jsou desátí. Wolves zůstali na sestupové 19. příčce.

Skóre se mohlo měnit už po devíti minutách, kdy Lucas našel Poulsena, jehož střelu však zblokovala obrana Vlků. Utkání plné osobních soubojů jinak příliš vzrušení v prvním poločase nenabídlo, po dvaceti minutách mohl vybídnout Maxiho Rodrigueze do šance Torres, avšak zvolil slabou střelu levou nohou, jež domácího brankáře rozhodně vyděsit nemohla. O několik minut později to z dálky zkoušel Meireles, tentokrát však ještě těsně minul tyč Hennesseyho branky.

Pravé terno přišlo až v 37.minutě. Letní posila Liverpoolu Raul Meireles se šikovně uvolnil na hranici ofsajdu, ve velkém vápně si všiml nepokrytého Torrese, jemuž už stačilo uklidit míč do poloodkryté branky - 0:1

Prakticky vzápětí se snažil odpovědět domácí Steven Fletcher, jeho pumelice zdálky ale Reinovi problémy nezpůsobila. Vyrovnání se fanoušci na Molineux mohli dočkat v nastaveném čase první půle. Milijaš se zničehonic objevil sám před gólmanem, svoji střelu však poslal pouze do skvěle postaveného Reiny. Do kabin se tedy odhcázelo za stavu 1:0 ve hostů v červeném.

Čtvrthodinová přestávka dala borcům od řeky Mersey chvíli na odpočinek a výsledek se brzy dostavil. Ve 49.minutě ještě Kuyt Hennesseyho zblízka neprostřelil, o minutu později se už Scousers radovat mohli. Do odraženého míče se zpoza vápna opřel Meireles a velšský gólman mohl jen sledovat, jak povedená rána míří do šibenice jeho brány - 0:2.

Hra se poté mírně vyrovnala a jedinou výraznější šanci měl po chybě Skrtela Fletcher, jenže Reina znovu výtečně zasáhl. Na druhé straně mohl zvýšit střídající Shelvey. Torres krásně vyslal do úniku Meirelese, ten obratem poslal míč na holohlavého záložníka, který bohužel pro Reds mířil v dobré pozici vedle.

Definitivního rozhodnutí se diváci dočkali až v nastaveném čase. Kuyt dostal míč do brejku, po souboji jeden na jednoho ve vápně se od něj míč odrazil přesně k Torresovi, jenž doslova přibil kulatý nesmysl do sítě - 0:3. Ve zbytku nastavení se už nic nestalo a Liverpool se tak mohl radovat z teprve druhého venkovního vítězství v sezoně.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 0 nuda

Reagovat
t0mmy33MCFC

2,1

Reagovat
vanGomm

Wolverhampton je 14 lig.zápasů bez remízy a každým dalším utkáním se pravděpodobnost jeho remízy zvětšuje,takže tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

pravděpodobnost remízy je furt stejná, nezvyšuje se tím že několik zápasů nebyla remíza, to je stejné jak když hodíš 100 kostkou a nemáš ani jednu 6 tak si říkáš že pravděpodobnost že padne teď je větší a ona je přitom furt stejná, jinak výsledek 0:2

Reagovat
vanGomm

Nemáš pravdu,já to otočím,když budeš házet kostkou nebo mincí nehodíš vždy stejnou hodnotu.Schválně - hodíš kostkou 100x po sobě 6?Nehodíš to ani 10x po sobě.Jinými slovy žádný tým v PL nedokáže pořád vyhrávat a ta prohra nebo v tomto případě remíza prostě stejně příjde.Neříkám že zrovna teď,ale stejně tam bude.Stačí se podívat na tabulku.Má tam někdo 22 22 0 0?Matematická pravděpodobnost je neúprosná.A sázkové kanceláře se proto nejvíc bojí lidí co sází sólo sázky a navíc těch co je točí.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale ty se na to díváš z pohledu 22 zápasů zatímco já hodnotím jenom to jak dopadne tento jeden zápas a říkám že na tento jeden konkrétní zápas není větší pravděpodobnost že bude remíza než na ty předcházející (když upustím od rozdílné kvality mužstev) s tou kostkou jsem to myslel tak že jsi už stokrát hodil a ani jednou nebyla šestka, a máš před sebou stoprvní hod, jaká je pravděpodobnost že teď konečně padne šestka? úplně stejná jako že padne v prvním hodu, v desátém nebo v padesátém, neboli to co se stalo v minulosti nastalo s pravděpodobností jedna a nijak to neovliňuje šance na padnutí šestky v dalším hodu, a s tou remízou je to stejné, to že posledních 14 zápasů neremizovali nijak neovlivňuje šance na remízu v tomto zápase, ale pokud bys bral pravděpodobnost že v 15 zápasech po sobě neremizují tak to uznávám ta šance by byla mnohem menší

Reagovat
vanGomm

Tak samozřejmě,že to tak myslím,že v tak vyrovnané soutěži jako je PL tam to prostě nejde uhrát ze 20 kol 60 bodů.Každý prostě remizuje.Wolves je 14 kol bez ní a uvidíš,že je otázkou času kdy bude.Ta pravděpodobnost se teď bude každým kolem opravdu zvětšovat a je úplně jedno s kým budou hrát.Arsenal byl nedávno 13 zápasů bez remízy a pak to stejně přišlo a dokonce s Wiganem (2:2).Jeden můj známej se o tyto věci zajímá a myslím,že říkal,že to v PL nikdo víc jak 18 zápasů bez remízy nevydržel.I když je pravda,že rekordy jsou od toho,aby se překonávaly.Já tipuji,že Wolverhampton během 5 kol zremizuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo s tím s tebou souhlasí ale prostě ta pravděpodobnost že bude v dalším zápase remíza není větší kvůli tomu že teď dlouho neremizovali, možná se to tak bude zdát protože je nižší kurz ale ten bude proto že lidi věří že ta plichta tam padne, neříkám že nebudou remizovat v blízké době, ale úplně stejně může remizovat jakýkoli jiný tým

Reagovat
vanGomm

Ty kurzy jsou tam zhruba pořád stejné.Když v zápase Wigan-Arsenal 2:2 tan Arsenal spadl bylo tam tuším víc jak 4,00.My si asi nerozumíme,protože mluvíme každý o něčem jiném.Tak jasně,že může každý tým kdykoliv remizovat s tím souhlas.Jenže na druhou stranu může kdokoliv z nich uděla tu "šnůru" kolem 14 zápasů bez remízy a to co o co mě jde pak hrát nejde.Ovšem pokud už má tu "šnůru" někdo za sebou,pak je předpoklad remízy mnohonásobně větší a to už se hrát dá.Při kurzech 3,00 a víc pak úpně stačí 2x navyšovat sázky npř.100,- 200,- 400,- 800,- atd.Takto hraji i MS a EURO.Jenže tam to hraji ne na týmy,ale na pořadí zápasů lhostejno kdo s kým hraje.Na těchto šampionátech v dnešním vyrovnaném fotbale,že tam dlouho nebude remíza se nebojím.Snad my teď rozumíš,jak jsem to s těma remízama myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

to ta v skolke ucili taku taktiku? .... btw liverpool uz nevyhral 8 zapasov vonku ..to ma tiez dost velku sancu nie?:)

Reagovat
vanGomm

I na výhru by se dalo takto hrát.Problém je ale v tom, že tam už nejsou takové výhodné kurzy jako na ty remízy.

Reagovat
Devil

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
mithro

Wolves by to mohli doma uhrat, zatial predvadzaju super futbal

Reagovat
smazaný uživatel

byt 19 z 20 to musi byt vazne super:)

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (Torres, Cole)

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava : Reina - Kelly,Agger,Škrtěl,Johnson - Poulsen - Kuyt,Lucas,Meireles,Maxi - Torres

Reagovat
Ranoth

meireles lahudka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"...Liverpool se tak mohl radovat z teprve druhého venkovního vítězství v sezoně."

Popíchnutí pro FANS MU, kolikrát že MU letos vyhrál venku?

Takže hlavu vzhůru REDs, jsme na tom stejně jak nejlepší tým PL .

Reagovat
Devil

Tak pri pohledu na tabulku nas to opravdu strasne sere....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele