Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 6
05.09.2009 16:00 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

Ukrajina - Andorra 5:0

Ukrajina v dnešním duelu proti trpaslíkovi z Andorry nenechala nic náhodě a svého soupeře přestřílela vysoko 5:0. Stále tak může myslet na postup. Minimálně do večera se navíc bodově dotáhla na druhé Chorvatsko.

Domácí fotbalisté již od úvodu jasně ukazovali, kdo bude dirigovat průběh utkání, a nakonec ani nemuseli čekat příliš dlouho na úvodní gól. Ten přišel již v 18. minutě, kdy do černého zamířil mladíček Jarmolenko. Svou herní převahu podruhé využili až v nastaveném čase první půle. Po perfektivním centru Voronina zvýšil na 2:0 Milevskyj.

Po změně stran Ukrajina již hrála ve velkém klidu a své vedení si bez problémů hlídala. Andorra se k ničemu vážnému nedostala a svou situaci si navíc ještě zhoršila v 71. minutě, kdy se dopustil faulu v pokutovém území na Milevskyho Vales a hlavní arbitr odpískal pokutový kop. Ten v poklidu proměnil útočník Andrej Ševčenko.

Další góly přišly na řadu až v nastaveném čase, kdy se Ukrajinci trefili ještě dvakrát a pokaždé z penalty. Nejprve využil nabídnuté výhody Milevskyj a zanedlouho po něm také Selezňov, který zahrával pokutový kop po hře rukou Valese.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi blazen s tou remizou ne???? tip 1 neni co resit 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

"Trenér Oleg Blokhin věří..."

pan ktery psal přispěvek asi nevi že trenerem Ukrajiny je Olexader Mychajlyčenko

Reagovat
vanGomm

Otázka o kolik.Je záhadou proč se takovéto a podobné zápasy ještě hrají.Řešení jako v pohárech zavést předkola.

Reagovat
vanGomm

Navíc kurz 1,01 může vsadit jen osoba ducha mdlého.

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
Ligter

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele