Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

Reportáž

Turecko - Estonsko 4:2

Turecko porazilo Estonsko 4:2 a udrželo si naději na postup na závěrečný turnaj do Jižní Afriky. Přesto je však ztráta Turků na druhou Bosnu a Hercegovinu čtyřbodová.

Právě s bosenskými fotbalisty se ve středu Turci střetnou a půjde o rozhodující zápas celé kvalifikace. Výhra by Turky definitivně vrátila do hry o postup, prohra by znamenala konec nadějí.

Přitom utkání se nevyvíjelo úplně podle představ domácích, které už v sedmé minutě zaskočil rychlou brankou střelou zpoza vápna Vladimir Voskobojnikov. Turecko přišlo s vyrovnávací brankou po půlhodině hry, kdy růžek branky vymetl Tuncay Sanli. Ve 37. minutě už Turkové vedli, druhou branku zařídil Sercan Yildirim a domácí posléze převzali plnou kontrolu nad uktáním.

Jenže špatný start do druhého dějství je o vedení opět připravil. Osm minut po změně stran totiž vyrovnal dalekonosnou ranou Konstantin Vassiljev. V 62. minutě ale strhl vedení na tureckou stranu Arda Turan a o deset minut později pojistil vítězství druhou brankou Tuncay Sanli.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

handicap 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

jistější jedničky být nemuže ...turci musí vyhrat aby stahly bodovej rozdil nad Bosnou ( budou to mít těžke protože Bosna hraje s armenii a i tady se počíta zvítěství Bosny)...navíc hrači jako Altintlop, Arda Turam, Nuri Sahin, Nihat....atd...určitě budou chtit se na MS podívat..kvuli nizkemu kurzu se ale na tohle vzazet neda..možna jak psal "hippsisor" jedině handicap

Reagovat
smazaný uživatel

Turecko jasna 1.....4:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
Ligter

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele