Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 3
10.09.2008 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Slovinsko - Slovensko 2:1

Velice dobře začalo kvalifikaci o postup na MS 2010 Slovinsko, po remíze v Polsku tentokráte doma porazilo Slovensko.

Slovinci začali dobře a v úvodní desetiminutovce dvakrát ohrozili slovenskou svatyni. Mimo nejprve hlavičkoval Novakovic, nad poté pálil Sisic. Hosté se poprvé osmělili ažve dvacáté minutě a za hlavu se mohl chytat Škrtel, který z dobré pozice přestřelil.

O dvě minuty později šli do vedení domácí, když protiútok zakončil úspěšně Novakovic - 1:0.

Slovensko odpovědělo šancemi Vitteka a Hološka, Handanovic si s oběma poradil. Na druhé straně pak propásl příležitost na zvýšení Novakovic. Hosté se snažili o vyrovnání, v úvodu druhé půle pálil dvakrát nepřesně Vittek, proti ráně Šventa se pak zaskvěl Handanovic.

Na druhé straně zachránil Slováky od druhé pohromy Senecký, který si poradil se střelou Korena. Jenomže ten se nenechal odradit, v 81. minutě našel Novakovice a ten zvýšil na 2:0.

Náboj zápasu vrátil o dvě minuty později po centru Hamšíka střídající Jakubko, více už ale Slováci nestihli a na jejich kontě tak zůstávají tři body.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 (Durica vlastenec-2XHamsik,Sapara)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slovensko vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak bude to velmi tazky zapas slovinci v polsku potvrdili svoje ambicie a to ze veria v postup..taktiez mi chceme postupit a potvrdili sme to proti sev.irom.....v slovinsku vyhrame bud 2:0 alebo 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas bude určitě vyrovnaný.Vidim to na remízu...

Reagovat
smazaný uživatel

remizka by mala cenu zlata..pre tri body treba ist do Ciech,tam na istotu,nie do stabilizovaneho Slovinska

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju Slovákům,aby ve Slovinsku vyhráli. Ovšem Slovinci budou po remíze v Polsku při chuti a budou chtít určitě zvítězit. Tip: 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

ak by sme vyhrali v slovinsku mali by sme 9 bodový štart do kvalifikacie ! nebolo by zlé

Reagovat
Bennhy

nepodcenuj San Marino

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrame..Tipujem cistu remizu..0:0,maximalne 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

moc bych to pral slovakum, ale asi to nevyjde - remiza 0:0

Reagovat
Xavi8

ja budem stastny aj za remizu

Reagovat
jtbs

na toho rozhodcu nezabudnem, nieco podobne som zazil naposledy ked sme hrali baraz so spanielskom a piskal massimo de santis. Ked sme uz dostavali slovincov pod tlak tak vzdy vymyslel nejaku kokocinu. A ten neuznany gol? Asi by mal platit a ten gol nam mohol pomoct na otocenie zapasu. S 6 bodmi by sa dychalo lachsie.

Reagovat
Bennhy

vyhovarat sa na rozhodcu je ubohe je ubohe, aj ked nas niektorymi rozhodnutiami podkopal, aj tak nebol hlavnou pricinou tohto vysledku, vytvorili sme si dost sanci, Holosko nemal strielat z takeho uhla, predsa nie je Villa, este ked bolo 0-0 100% sanca Skrtela, dalej tie Sventove najazdy v druhom polcase, mohli sme dat bez problemov aspon 3 goly nediskutabilne, nie ako tento Petrasov, ten komentovat nebudem , a ani nas vykon, lebo okrem Jakubka a mozno Skrtela/Pekarika, aj ked aj ti chybili, nikto neukazal ako sa bojuje za reprezentaciu a to ich chcel naucit Weiss nie? Ale tym ze sa budu prechadzat a nakopavat lopty nemozu predsa uspiet.

Reagovat
jtbs

ja viem ze sme si to dodrbali, nevyuzili sme sance, no ale slovinci nemali o nic mensie. Mohli sme dat 2-3 goly ale taktiez sme ich mohli inkasovat. Ibaze rozhodca nas podkopal pri nasom gole, ktory mal platit a za stavuu 1-1 by sa nam lachsie dychalo. Dalej ked sme zatlacili slovincov tak piskal vsetko v ich prospech. Urcite zapas ovlivnil!

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca MOEN je kokot!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja to nechapem cely zapas dodrbal rozhodca..ak by platil petrasov gol...druhy by sme neinkasovali..neboly by sme nuteny tlacit...chceli sme 1 bod...bohuzialô sa to nepodarilo....

Reagovat
jtbs

lebo moen je kkt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele