Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2010

zóna UEFA (Evropa) - skupina 2
11.10.2008 20:30 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Lucembursko - Izrael 1:3

Fotbalisté Lucemburska nezopakovali v tomto duelu senzační vítězství ze Švýcarska 2:1 a v Lucemburku podlehli favorizovanému Izraeli 1:3.

Hosté se ujali vedení hned v první minutě, kdy nařízenou penaltu s přehledem proměnil kapitán týmu Yossi Benayoun. Lucemburčané se však nevzdávali bez boje a ve 14. minutě se dočkali vyrovnání. Po akci Granda Duchyho, který minulý měsíc zařídil výhru své země ve Švýcarsku, se prosadil René Peters a začínalo se znovu. Tímto výsledkem také skončila první půle a natěšené publikum s napětím očekávalo další průběh tohoto střetnutí.

Izrael však nechtěl proti soupeři nacházejícímu se v žebříčku FIFA o 100 příček níže připustit sebemenší překvapení a zásluhou branky Golana ze 63. minuty se ujal důležitého vedení. To ještě v samotném závěru zdvojnásobil Salim Toama a uzavřel tak konečné skóre tohoto střetnutí na 3:1 pro Izrael. Lucembursko tak zůstává v tabulce se ziskem tří bodů na pátém místě, jejich sobotní soupeř se vyšvihl na druhou pozici se sedmi body.

Autor: Radek Barkman / www.uefa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

izrael vyhtraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Lucembursko nateseny z predesly vyhry proti Svycarum as zahraji dobry vysledek..ale k bodu to stacit nebude...muj tip 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Luxembursko by bod uhrať mohlo : 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

...pri cteni prewiew k tomuto clanku se nevyvaruju velkemu usmevu. Pisatel je zrejme velky, chtelo by se napsat trouba, nebo neznalek. Jaky hrac Lucemburska se jmenuje Grand Duchy? To je fakticky uz na povazenou a urcite se nad tim nejen ja zasmeju. Zkuste si nekde vyhledat, jak se oficialne Lucemburske velkovevodstvi pise treba ve francouzstine, pak se urcite zasmejete i vy.......akce Granda Duchyho, fakt se musim smat....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele